Forum Dyskusyjne :: hera , ganja , hasz i ja ?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Nałogi » hera , ganja , hasz i ja ?

hera , ganja , hasz i ja ?
Autor Wiadomość

Narkoman 

Wysłany: 2007-05-16, 12:44   hera , ganja , hasz i ja ?

mam 13 lat ..... jeszcze nie brałam.... czytam dużo książek o narkomanach np. pamiętnik narkomanki, oglądam filmy o narkomanach.... i cały czas ciągnie mnie do spróbowania narkotyków: ganji , haszu , ale też i hery
chyba najgorsze to jest w tym, że ciągnie mnie do: dania sobie hery w kanał...

proszę pomórzcie, co ja mam robić?

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-05-16, 13:25   

Ja pierdyle. Ja w wieku 13 lat kończyłem etap pokemonów, a tu taki problem :rotfl:

Oglądałaś filmy? Czytałaś książki o narkomanach? Chcesz spróbować? Słusznie spróbuj, to skończysz jak oni - na dnie, w gównie, na śmietniku historii...

Aha, uprzedzę pytanie: nie skończysz na dworcu Zoo po jednym machu zioła xD

[ Dodano: 2007-05-16, 14:26 ]
Aha, i jeszcze jedno - ja mam 18 lat i też nie brałem, więc nie widzę w tym nic zdrożnego :rotfl: :rotfl:

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-05-16, 13:47   

Narkoman napisał/a:

Idź kup jakieś 2g heroiny i właduj sobie od razu tzw. 'złoty strzał'. Ty spróbujesz, my będziemy mieć spokój.

Narkoman napisał/a:
np. pamiętnik narkomanki

pytanie sprawdzające: kto to napisał?
A swoją drogą to fajnie czytasz te książki, bo w nich wszystkich na początku, na koncu, czy też w środku akcji jest 'narkoman' żałuje, że spróbował, odradza innym i przestrzega. Ale to najwidoczniej za trudne do pojęcia (czytanie ze zrozumieniem).

Narkoman napisał/a:
ganji , haszu , ale też i hery

czuj się fajna, bo znasz takie skróty. Omg. Tak naprawde nawet nie wiesz jaka jest tego zawartość.

[ Dodano: 2007-05-16, 14:49 ]
Narkoman napisał/a:

i popracuj nad ortografią

Narkoman 

Wysłany: 2007-05-16, 14:20   

[/quote][quote="Yenna"]pytanie sprawdzające: kto to napisał?

mam odpowiedzieć ... w porządku.... : barbara rosiek

*Apple 

Wysłany: 2007-05-16, 14:28   

Cytat:

Iść do takiego lekarza. Nazywa się Psychiatra. On ci przepisze najlepsze :)

Katharsis 
kuriozalistyczny

Wysłany: 2007-05-16, 14:30   

Yyyyy... 13 lat i heroina... dobre :D ... poczekałbym na sezon na maki :D ... jak się samemu robi, to taniej wychodzi :D

Poza tym jak już cię tak ciągnie do stanu wzbudzenia, to może EtOH na początek :rotfl:

Vampire 

Wysłany: 2007-05-16, 15:24   

Narkoman napisał/a:
mam 13 lat ..... jeszcze nie brałam.... czytam dużo książek o narkomanach np. pamiętnik narkomanki, oglądam filmy o narkomanach.... i cały czas ciągnie mnie do spróbowania narkotyków: ganji , haszu , ale też i hery

Widzisz, nie wiem, skąd brałaś takie książki i kim są Twoi rodzice, że pozwalali Ci oglądać filmy o narkomanach...?

Nie chodzi o to, że są one złe - ale widzę, iż jesteś na tyle młoda, że nie rozumiesz P R Z E S Ł A N I A i P R Z E S T R O G I płynącej od autora książki czy filmu. On przestrzega, nie zachęca. Odradza, próbuje Cię od tego odwieść. Jeżeli nie wyłapałaś tego podczas czytania, jesteś po prostu nie dojrzała i powinnaś porozmawiać z rodzicami, aby usiedlili Cię na miesiąc w domu i wybili narkotyki z głowy.

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-05-16, 17:46   

Narkoman napisał/a:
czytam dużo książek o narkomanach np. pamiętnik narkomanki

a zrozumiałaś coś z tej książki?

Narkoman napisał/a:

taaa... najlepiej pożycz strzykawkę od starego ćpuna, może zarazisz się jeszcze dodatkowo aids i będziesz miała co opowiadać swoim gorącym 13-nastoletnim koleżanką. żałosne.

słuchaj, to wszystko nie namawia weź, spróbuj, przekonaj się co czułam, to raczej ma zniechęcić, pokazać, że narkotyki to nie bajka, to raczej przekleństwo. duża różnica. idź do psychologa, porozmawiaj, może osoba od Ciebie starsza i inteligentniejsza wytłumaczy Ci o co chodzi w tym wszystkim.

a jak jednak zdecydujesz się wziąć to pamiętaj, że teraz z Twoją psychiką, jesteś bardzo łatwo podatna na uzależnienie.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-16, 18:06   

Narkoman napisał/a:

ona chyba zwraca sie do Pomorzan. Cudak, odstąp.

teraz rada od Papy Mordreda - sprzedaj magnetowid, kup sobie ile dasz rade, walnij sobie w żyłę i idz spać na torach kolejowych.

no idiotka. a potem sie ludzie dziwia, ze sie na trzynastki psioczy.

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-05-16, 18:09   

Cudak napisał/a:
Ja w wieku 13 lat kończyłem etap pokemonów, a tu taki problem :rotfl:
ona ma podobnie, takie pokemonowe dragi...

czytałas książki? to przeczytaj jeszcze raz, ale ze zrozumieniem. To nałóg, który prowadzi na samo dno, niszczy ludzi... Pociąga Cię to? Naprawdę?
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-16, 18:14   

PRZESTAŃCIE JĄ OD TEGO POMYSŁU ODCIĄGAĆ!

przeciez to jakas tandetna prowokacja albo, co gorsza, urojenia gimnazjalistki. jak rozbije skarbonke i zobaczy, ze jedyny proszek na jaki moze sobie pozwolic nazywa się "Dosia", to moze puknie sie w łeb.

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-05-16, 18:20   

tylko że narkotyk, te 'miękkie' wcale nie są takie drogie... moge dać wam kontakt xD
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-05-16, 18:21   

dawaj luba xD skorzystamy wszyscy. a prawda, że te 'miękkie' nie są tanie. choć dla 13 - latki 25 złotych np. to sporo kasy.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-16, 18:24   

spoko, a jakby ci mała zabrakło na żyletki, to daj adres na pw, podeślę.

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2007-05-16, 18:28   

Czytałaś ,oglądałas dramty ludzie, zniszczone życia przez narkotyki i ciągnie Cię ,żeby ich spróbować. Bardzo dziwne podejście.
Jeżelichodzi o moją radę to nie próbuj nawet zioła czy haszu. Po pierwsze cięzko trafić tak naprawde na dobry materiał, a tymbardziej pewnie nikt nie będzie kręcił 12'latce dobrego stuffu tylko jakieś gównodostaniesz. Po drugie nie można mówić ,że trawka jest wstepem ,ale nie ma co sie oszukiwac - wiele osób od niej zaczynało i na niej nie skończyło. Po co ryzykować? A po trzecie to nie tykaj się hery ,bo to największy syf ze wszystkich dragów (w sensie ,że zajebiście jest po niej, ale konsekwencje są niezbyt przyjemne). Pzdr.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-05-17, 08:04   

no to sobie daj tą herę w kanał i po sprawie...
Matko! gdzie są rodzice takich dzieci?

RomanGiertych

Wysłany: 2007-05-17, 11:03   

Idz do apteki, kup acodin i zjedz od razu cale opakowanie (albo lepiej dwa). Odechce ci sie na pare lat narkotykow. I bedziesz mogla poopowiadac kolezankom, jak udalo ci sie wyrwac z sidel groznego nalogu. Sprobuj!

Lady Honey 
she is fake.

Wysłany: 2007-05-17, 16:07   

Wciągnij cały Ibuprom to potem poszpanujesz fazą przed kumpelami.

ViniCator 

Wysłany: 2007-05-17, 22:48   Re: hera , ganja , hasz i ja ?

Narkoman napisał/a:

Przedewszytkim - nie podniecać się jak dziecko, ale Ty w koncu masz 13 lat więc de facto jesteś małolatem... Zanim spróbujesz "swoich" wymazonych dragów przejdź przez pewnien test - wypal od razu, bez dłuzszych przerw - jeden za drugim, całą paczkę papierosów, jesli się nie pozygasz to dopiero wtedy będziesz godna haszu czy ganji, a jak sie zatrujesz, dostaniesz drgawek czy przestaniesz widziec przez jakiś czas - to daruj sobie te zabawki i wróć do lalek.

Lady Honey 
she is fake.

Wysłany: 2007-05-18, 07:41   

Raczej z góry może już wracac do lalek.

Odpowiedz do tematu