Forum Dyskusyjne :: hera , ganja , hasz i ja ?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Nałogi » hera , ganja , hasz i ja ?

hera , ganja , hasz i ja ?
Autor Wiadomość

Rzeznik 

Wysłany: 2008-02-28, 11:04   

Tabris88 napisał/a:
Jak zapewne zauważyłeś specjalnie użyłem nawiasów i wierzę, że dobrze odczytałeś ich znaczenie.

owszem, chyba tak;)

Tabris88 napisał/a:
Pomimo tego co napisałeś nie powinieneś zapominać, że ludzi słabi psychicznie jeżeli będą chcieli to i tak nie przestaną czytać tego czy innego forum. A miałbyś się z pyszna, gdyby jakimś cudem kiedyś, gdzieś tam wpadł Ci pod koła taki zagubiony ćpunek.

wybacz ale absurd...nie mialbym sie z pyszna, jesli by to nie byla moja wina...jesli ktos chce cpac to cpal bedzie...ja nikogo nie zmuszam i tez nic szokujacego w wypowiedzi belikeme nie widzialem...Bozia dala nam wolna wole i sami wybieramy droge ktora idziemy...wez pod uwage, ze skads taki 'zgorszony mlodszy' i tak bedzie musial wziac stuff...wiec tak na dobra sprawe rola gorszaca forum drogi kolego jest niczym z wplywem znajomych, 'kolegow' itp. ..."Zapal sobie"... "Nie, nie chce" ..."Ale cipa z ciebie. No zapal!" ... "Ok, tylko sprobuje, daj" .........///i tak to sie zaczyna...

Heidi 

Wysłany: 2008-04-12, 23:01   

tez czytalam takie ksiazki, ale ich skutek u mnie byl przeciwny i o to chodzi w tych książkach, to są PRZESTROGI dla innych, żeby się nie pakowali w to. ;/
[Łona]
Ostatnio zmieniony przez Heidi 2008-06-03, 21:16, w całości zmieniany 2 razy  

wciselko 

Wysłany: 2008-04-12, 23:20   

przewaznie osoby 13 letnie sa niedojrzale, ja taka bylam w tym wieku wiec patrze na swoj przyklad ale szanuje to ze sa dojrzalsi niz ja.

nie nawisow tylko cludzyslowie ! ;)

[ Dodano: 2008-04-12, 23:21 ]
ahh no i ja jestem za pozwalaniem dzieciom probowania (nie umiem ulozyc tego poprawnia pod wzgledem gramatycznym, wybaczcie;p (przerazona:D))
bo co zakazane to przyciaga

Olatko 

Wysłany: 2008-04-22, 12:27   

Dobra rada,laska nie warto!Wierz mi wiem to po własnym przykładzie.Oczywiście jeśli bedziesz chciała to nikt Ci nie zabroni,ale tak naprawde bierzesz pod uwage to że bedzie pozytywna bania...a jeśli nie,jeśli bedzie wrecz odwrotnie??Zaczniesz sie schizować że dusisz sie jezykiem,że gonią cie żołnierze,co wtedy zrobisz?Zastanów sie...ja wiem jak to jest,też myślałam jak wielu że to ja rządze dragami a nie one mną...błąd! :dobani:

Gromson 

Wysłany: 2008-04-26, 19:24   

Narkotyki to głupota !!!!!!!!!!!!!!!! najwieksza na świecie .. Jesli 13 latkowie chcą spróbować czegos to niech se walną piwko czy kieliszka najebią sie wytrzezwieją będą mieli kłopoty i tyle ale sie nie uzaleznia . Ja jako 14 latek zaczełem popijać piwko zostało do dzisiaj he he ale fajek nie pale - sory za koncówke offtopa :P

wciselko 

Wysłany: 2008-05-01, 17:40   

moim zdaniem to wplyw miediow. najczesciej jak ogladasz film o narkomanach to glowny bohater wychodzi z tego calo nigdy nie siega po narkotyki i prowadzi szczesliwe zycie. rzadko sie zdarza w zyciu prawdziwym. powinni tych glownych bohaterow zawsze usmiercac smiercia najgorsza ;p

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-01, 20:54   !

Blah z filmem to może i racja, bo ja po nocy z PF rano poczułem ochotę na mocnego papierosa i czarną kawę. :D

Dragi, coż, w pewnym sensie człowiek od początku "zmieniał" sposób postrzegania świata.
Czytaj, zaczęło się od uderzeń maczugą w skronie przez wtykanie jej w odbyt, aż po długiej i ciężkiej drodze doszedł do amfetaminy, koki czy heroiny.

Wszystko zależy od Ciebie. Chcesz leć, nie chcesz to zostań i wiedz, że czegoś nie doświadczyłeś. Dobrego czy złego jak kto woli.

śmietanka 

Wysłany: 2008-05-05, 21:15   Re: hera , ganja , hasz i ja ?

Narkoman napisał/a:
jeszcze nie brałam.... czytam dużo książek o narkomanach np. pamiętnik narkomanki, oglądam filmy o narkomanach..."

ja też i nie mam zamiaru, bo w samych tych książkach i filmach jest mówione o tym, że się nie powinno,nie? o to w tym chodzi, więc może ty w ogóle ich nie czytałaś tylko od tak sobie, obejrzałaś tytuły, kawałek filmu, a teraz nam tu wielce szpanujesz?
żal :kijemgo:
daj spokój dziewczyno, no chyba że masz naprawdę niepohamowaną chęć spróbować, to proszę bardzo :dobani:
no, a pomóc my nie pomożemy tylko ty sama zadecydujesz

Rzeznik 

Wysłany: 2008-05-05, 22:15   

ksiazki, filmy...wszystko gowno...to nie jest prawdziwe zycie i jak ktos mysli ze na ich podstawie wie cos (duzo buahahahaha) o narkotykach to jest w grubej dupie...jak juz wyzej napisalem trzeba czegos sprobowac, zeby miec o tym jakies wzgledne pojecie...i nien jest powiedziane ze ziolo -> 'twardzsze narkotyki...mit jak cholera. a tak naprawde to najmiekszym narkotykiem sa alkohol/papierosy (gradacja wedle uznania) ...mnie dragi nie ciagna ale ciesze sie ze 'cos o nich wiem' (metafora ze sie tak wyraze) ...wole se browara walnac...a teraz wybaczcie nale jutro do pracy wiec musze konczyc zeby sie wyspac:P:P:P dobranoc:P

X. 

Wysłany: 2008-05-06, 11:18   

kazdy heroinista bral kiedys marihuane, ot prosty wniosek - marihuana prowadzi do brania heroiny

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-06, 13:47   !

X nie strasz mnie, bo jeszcze gotowym dać wiarę tej gafie, którą popełniłeś post wyżej.

X. 

Wysłany: 2008-05-06, 18:12   

ZAPRZECZ

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-05-07, 00:40   

UDOWODNIJ

Rzeznik 

Wysłany: 2008-05-07, 08:32   

byc moze wiekszosc heroinistow palilo wczesniej trawke ale nie kazdy 'marihuanista' siegnie po heroine - w moim srodowisku bardzo powszechne zjawisko.

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-07, 12:17   !

Rzeźnik - daruj, już lepiej zwykły palacz marihuany.

Wystarczy dostrzec różnice,
Z jednej strony opium i morfina.
Z drugiej gandża i kojące TeHaCe.

Nie żeby to pierwsze było w jakiś sposób gorsze od drugiego czy odwrotnie.

Resistant 

Wysłany: 2008-05-08, 17:33   

Cytat:
kazdy heroinista bral kiedys marihuane, ot prosty wniosek - marihuana prowadzi do brania heroiny

Jesteś w błedzie :)
Ostatnio zmieniony przez Resistant 2008-05-08, 17:33, w całości zmieniany 1 raz  

Rzeznik 

Wysłany: 2008-05-10, 10:03   

Tabris88 napisał/a:
Rzeźnik - daruj, już lepiej zwykły palacz marihuany.

Wystarczy dostrzec różnice,
Z jednej strony opium i morfina.
Z drugiej gandża i kojące TeHaCe.

hmmm...jakos nie rozumiem tego posta...

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-10, 11:38   !

Hmm... jakoś często Ci się to zdarza. Niektóre osoby potrafią zastanowić się chwilkę i zadać pytanie.

CO dokladnie mam Ci wytłumaczyć łopatologicznie żebyś zrozumiał, że opium i pochodne (morfina) to zupełnie inna bajka niż konopia indyjska i jej składnik, który interesuje nas najbardziej?

Odpowiedz do tematu