mam 13 lat ..... jeszcze nie brałam.... czytam dużo książek o narkomanach np. pamiętnik narkomanki, oglądam filmy o narkomanach.... i cały czas ciągnie mnie do spróbowania narkotyków: ganji , haszu , ale też i hery
chyba najgorsze to jest w tym, że ciągnie mnie do: dania sobie hery w kanał...
proszę pomórzcie, co ja mam robić?
Kiedy jest się gotowym na takie eksperymeta ?. Wtedy gdy nie masz na to już ochoty. Taka prawda że to niebezpieczna i niszcząca zabawa dla tych których to pociąga . I całkiem zabawnie bezpieczna dla tych którzy tego nie szukają. Niestety ,paradoksalnie tak już jest. Chcesz spróbować -zrobisz to . Nikt Cię nie powstrzyma przed spróbowaniem Ale za to w drodze do uzależnienia znajdziesz wielu wiernych towarzyszy. Jeśli chcesz choć trochę jeszcze zachować dystansu do tego pomysłu i tego co z jego realizacji wyniknie to odpowiedz (sobie) na pytanie "Dla czego chce tego spróbować?" Kiedy będziesz pewna/y swojej odpowiedzi. Ale na pewno ,pewno - to wtedy jest szansa że coś jeszcze z Ciebie będzie.
_________________ "Za błędy pozorów normalności wracam do domu obłędu"
Ostatnio zmieniony przez Prince 2007-05-18, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
ooo... czemu wstydzę się za ludzi z mojego rocznika?? naprawdę... weź lepiej się połóż odpocznij albo lepiej zacznij brać zniszcz siebie tylko nie wciągaj w nałóg innych osób dobra???
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wysłany: 2007-06-12, 19:00
Daj se chlopie luz;/ Jesli sadzisz, że to jest cool to chyba jestes jakis zacofany... To wogole nie jest modne(jesli chcesz byc modny). Informuje, gdybys przypadkiem nie wiedzial. I wez Ty sie opanuj przed Toba najpiekniejsze lata życia a Ty chcesz sie pakowac w takie gówno;/
k.... nie krytykujcie jej:P sama pasja dragów nic jej nie zrobi a później najwyżej będzie mieć większe doświadczenie;] ja ćpam od 14 lat i nic mi nie jest... choć na początku brałam rzeczy lekkie raczej;D
Oprócz kleiku pod kopłua (który oczywiście nie jest regułą) nalezy pamiętac ,że prędzej czy później chemia wyjdzie z człowieka. Nie znasz dnia i godziny.
Niemniej jeżeli naprawde jesteś szarym zwykłym człowiekiem biorącym różne dragi (chyba określenie ćpanie tutaj niezbyt pasuje - chociaż pewny nie jestem) to pogratulować.
A może pisanie ,że jest sie normalnym po takim doświadczeniu już jest paradoksalnie same w sobie niezbyt zdrowe?
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
kojarzy mi się ze słowami Rosiek : ćpam tylko sportowo może też uprawiasz 'sport' zwany ćpaniem? chwalenie tym, nie jest pozytywem, a prędzej czy później odczujesz zmiany, które wystąpiły w Twoim organizmie przez 14 lat.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wysłany: 2007-07-02, 12:55 Re: hera , ganja , hasz i ja ?
Narkoman napisał/a:
mam 13 lat ..... jeszcze nie brałam.... czytam dużo książek o narkomanach np. pamiętnik narkomanki, oglądam filmy o narkomanach.... i cały czas ciągnie mnie do spróbowania narkotyków: ganji , haszu , ale też i hery
chyba najgorsze to jest w tym, że ciągnie mnie do: dania sobie hery w kanał...
proszę pomórzcie, co ja mam robić?
siema powiem ci tak ,że sam pale zioło brałem speeda .Ale chłopalku nie prubuj hery ona cię zniszczy oglądnij sobie film pt. że życie ma sens ' a szybko sie przekonasz że to niema sensu film opowiada o tym ja szybko można stoczyć się na dno pozdro
te ty chyba naczytałeś sie książek typu KOKAINA PAMIĘTNIK NARKOMANKI I MY DZIECI Z DWORCA ZOO co do twojego dylematu to masz jeszcze czas moze za 2- latka zaczniesz bardziej kumać ten temat i stwierdzisz ze PIERDOLIC takie scierwa idz sie przejsc na dworzec pkp albo inną takom meline i zobaczysz co to gówno robi z człowiekiem jak chcesz coś sprubowac to raczej cosmiękiego jak maryśka THC i lepiej na jakies 5 lat na tym poprzestań póżniej to twój wolny wybór pozdro 600
no jak się naczytałeś i po przeczytaniu , Cię ciągnie to może jeszcze raz przeczytaj tylko dokładnie ?
Alex de Large
Wysłany: 2007-11-09, 23:50
»bardzo dużo czasem nawet po 12-14 godzin, często w weekendy. Nie mam czasu i sił żeby wyskoczyć gdzieś ze znajomymi. Ostatnio po całym dniu pracy przez całą noc wąchałem i rano bez snu poszedłem do pracy i nadal normalnie się zachowywałem. Oczywiście potem mi zeszło i poczułm się dwa razy bardziej senny. No ale có udało mi się połączyć całodzienny dzień w pracy z całonocnym siedzeniem ze znajomymi.
Grunt to postawić sobie poprzeczkę i się jej trzymać.
Amfetamina jest fajna ale wiem że jeśli raz w pracy zacznę wąchać to mi tak zostanie.
Co do 13latki. No cóż nie wydaje mi się żebyś była w dobrym wieku do zaczynania zabawy z dragami. Spróbuj nie pić przez miesiąc, albo przynajmniej na kilku większych imprezach odmówić alkoholu, sprawdź czy Ci się uda. Jeśli nie to masz odpowiedź....
Pozdrawiam wszystkich.
_________________ Dobroć to kwestia wyboru. Kiedy człowiek nie może wybierać, to nie jest już ludzkie.
Amfetamina jest fajna ale wiem że jeśli raz w pracy zacznę wąchać to mi tak zostanie.
hehe xD Jak już Fety się nie wącha a wciąga i feta nie uzależnia aż tak Wiem bo sie bawiłem w to przez 3 lata, maratony gdzie w ciagu dnia po kilka razy sie bralo i juz od ponad roku czysty jestem mam lekko zryty beret i problemy z pamięcią ale czy żałuje, z pewnością nie.
Jak chcesz próbowac to twoja sprawa ale na twoj wiek i na rozwój twojego organizmu można łatwo dojśc do wniosku że jak zaczniesz brać to zniszczysz sobie organizm, jestes na etapie rozwoju za młoda jestes i jak widać za głupia. Po za tym już widze jak kupujesz here zajmij się szkołą.
Resistant dobrze gada lolki możesz palic ale z frykaniem sie wstrzymaj jestes mlody rosniesz wiec .... ja jak z qmplami fykałem to robilismy maratony 2 3 dni siedzielismy na kwadracie oczy w 5złoty sluchalismy muzy i wkrecalismy se na gadkę czy chodzilo sie na imprezy ale jezdzilo sie cale noce samochodem to byly zajebiste czasy ale przeszlo mi to tz okresle inaczej znudzilo wszystko jest fajne na poczatku a szczególnie ostre staty ze najomymi ostatnio przestalem 6 miechów nie frykalem i nie czuje zadnego cisnienia ja jestem tego zdania ze wszystko jest dla ludzi.. i wszystkiego trzeba w zyciu spróbowac no prawie wszystkiego
Ostatnio zmieniony przez hazard69 2007-11-10, 01:52, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.