Wiek: 18 Do³±czy³a: 07 Wrz 2006 Posty: 10 Sk±d: z Doliny Muminków
Wys³any: 2006-09-11, 11:53 Ga³ka Muszkato³owa
Czy ktos to juz testowa³?? S³yszeliscie o tym?? Ponoc to tez forma uzywki, choc to tylko przyprawa
_________________ No có¿ - rad¼cie sobie jako¶ z waszym istnieniem, z wasz± drgaj±c± mi³o¶ci±. Dostali¶cie przecie¿ rêce i mózg, aby urz±dziæ ¶wiat na modlê waszych ¿yczeñ. autor: Jules Supervielle
Wiek: 19 Do³±czy³a: 04 Sie 2006 Posty: 205 Sk±d: Ma³opolska:D
Wys³any: 2006-09-12, 18:33
Czego ta m³odzieSZ nie sprubuje:]
Ja popija³am kaw±:lol2:
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Obrzydliwe to w smaku jest. Próbowa³em raz. Pamiêtam ,¿e ciê¿ko by³o mi dostaæ ca³± nie starta ga³kê. W sumie gdyby nie ten smak to nie by³oby najgorzej. Ca³kiemprzyjemne wspomnienia mam. ;p
Poza tym ja popija³em wszystkimcopod rêk± by³o - ¿eby tylko nie czuæ tego syfu.
Angel napisa³/a:
czy negatywne skutki s± takie same jak po zielsku?
A jakie to s± negatywnie skutki palenia trawy?
_________________ "Nie wa¿ne co czytasz: Koran, Torê, Bibliê b±d¼ dobrym cz³owiekiem a z³o samo zniknie."
Wiek: 18 Do³±czy³a: 07 Wrz 2006 Posty: 10 Sk±d: z Doliny Muminków
Wys³any: 2006-09-23, 20:24
A nie mo¿e byæ sproszkowana?? U mnie w sklepie tylko taka jest dostêpna I ile tego wzi±¶c bo ja wypi³am tylko jedn± i nic mi nie by³o
_________________ No có¿ - rad¼cie sobie jako¶ z waszym istnieniem, z wasz± drgaj±c± mi³o¶ci±. Dostali¶cie przecie¿ rêce i mózg, aby urz±dziæ ¶wiat na modlê waszych ¿yczeñ. autor: Jules Supervielle
no to moze oswiece tutaj co niektorych ^^ galke...wlasnie w sumie ja zjadlem znaczy wypilem i to ktorys raz z kolei...to nie prawda ze ona nie dziala bo dziala na niektorych moze bardziej na innych mniej...na mnie dziala;..ale w sumie to tez nie zawsze...pare razy dziaalala a pare nie...przewaznie bralem po jednej paczce mielonej...kamisa...do tego rozcienczalem to z woda mineralna albo jakims napojem albo dzisiaj nawet z piwkiem...ale dziiaj to wrzucilem 2 paczki i joj dziwnie sie czuje po paleniu tego niemam ale i tak trzeba bedzie cos przypalic wieczorkiem bo do wieczorka na 100 % bedzie mnie trzymalo...dla tych co nie wiedzia jak to mozna spozyc to mowie...ze mozna kupic galke w kolkach...zetrzec i spozyc...albo w paczce starta jak kto woli...mozna ja zagotowac...tak robilem kiedys i trykalo...ale wtedy jest chyba babrdziej ntensywny ten smak i zapach...bleeee mi to w sumie jeszcze jakos wchodzi ale znajomym nie bardzo chociaz pija bo fajnie czasem klepie mozna z jogurtem kumpelk probowal z lodami ale to bylo okropne...no mozna na wiele spoossobow tylko zeby sie to gowno do zoladka dostalo o to chodzi ;] a bomba po tym moze byc przerozna...goraco pocisz sie itd...w glowie jakies dziwne uczucie...jak bys pigule zjadl...zreszta ja sam mialem prerozne bomby..ale halucynacji nigdy nie mialem chyba przynajmniej nie takie jak po kwasie ...kiiedys sie tam sprobowalo i tak jak ktos tam napisal to trzeba z umiarem...dwa dni pod zad tego sie nie da wziasc...zreszta nawert bym nie probowal ...heheh no to tyle chyba ;] tak czy siak galka jest w ostatecznosci jak nie ma czym sie zbombic ;] nom to pozdro 600
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
Ojoj ja te¿ juz ja przetestowa³am ;] ... najgorzej jest j± wypiæ ( smakuje jak trociny ) a potem trzeba czekaæ na efekt z 2-4 godz no ale jak juz sie pojawi ;D:D:D ja osobi¶cie s³ysza³am jakie¶ dziwnie dzwiêki np jako¶ muzykê albo haotyczne gwizdy ¶mia³am sie jak Poj**** a potem bardzo szybko usnê³am tylko ¿e ten efekt otumanienia utrzymuje sie przez okres ok 3 dni
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.