Wysłany: 2005-10-23, 10:53
podobno 95 na 100 isob ktore rzucilo palenie robi to dzieki silnej woli i tyko dzieki niej, pozostala czesc wspomaga sie plasterkami gumami itp
przemyslcie to
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Hmm palę papierosy od 4 czy 5 lat z dość długa przerwa na dziewczynę.
Zacząłem palić bo chciałem zobaczyc jak to jest - nie podobało mi się ,ale paliłem dalej no i już tak zostało. Narazie jakos nie zanosi się żebym rzucal papierosy.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
yyyyy wbijanie igiełek Wesoly? i naciskanie pewnych punktów na ciele? Dzieki temu można rzucic fajki :wow:
Właśnie to. No poważnie. M<ój tata była na takich kilku zabiegach i po około 25 latach rzucił palenie. I jest czysty już ze 4-5 lat. teraz tylko ja pale w rodzinie.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja jak mialam 16 lat to paliłam dla szpanu bo mnie kumpela wciągła..wiecie jak to jest...ale pobawilam sie w to chyba 5 miesiecy i sie nie wciągłam noi teraz nie pale...chyba ze sie nawale ale to nie duze ilosci ..nie ciagnie mnie do tego juz
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Osobiście nie paliłęm, nie pale i nie zamierzam plaić. nie ciągnie mnie do tego po prostu ;/
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
ktos99
Wysłany: 2006-02-25, 22:22
Ja jak mialem chyba 15 lat zaczalem popalac, a skonczylem jakos jak mialem 17. Nie wciagnalem sie na tyle, abym mial duze problemy z rzuceniem tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.