W sumie to jesteś mniej więcej w takim wieku, w którym się zwykle powoli zaczyna, więc jeszcze masz szansę zdążyć z przyswojeniem do siebie fajek (okazja pewnie będzie niejedna). Właśnie teraz jesteś w wieku, w którym rozstrzyga się to, czy jesteś w stanie odmówić.
Wiek: 18 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2006-03-31, 19:36
moi rodzice pala, wiec do papierosow mam wstret juz kilka razy mialam okazje zapalic, ale jakos mnie do tego nie ciagnie. Przeszkadza mi nawet, jak ktos w poblizu mnie puszcza dymka
_________________ Gość
jesli mowisz o kims zle, zawsze ci uwierza...
moi rodzice pala, wiec do papierosow mam wstret juz kilka razy mialam okazje zapalic, ale jakos mnie do tego nie ciagnie. Przeszkadza mi nawet, jak ktos w poblizu mnie puszcza dymka
u mnie obecnie tylko mama pali. ale mi nie przeszkadza jak ktoś pali obok. może sie przyzwyczaiłam
Prymas napisał/a:
okazja pewnie będzie niejedna
już była i to nie jedna, ale jakoś mnie nie ciągnie. inni niech sobie palą, ja nie chce.
_________________ All good things come to an end...
;]
mam dość papierosowych zapaszków w szkole, nigdy nie bede palic boze jak to cuchnie!!
Oj wcale bym się nie zdziwił jakbyś za parę a może nawet parenaście lat zaczęła palic papierosy.
wiele osób juz znałem ,które w Twoim czy podobnym do twojego wieku tak mówiły (zresztą nie tylko z fajkami) a teraz w wieku 18,19,20 czy nawet 25 palą nałogowo.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Moniś [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-18, 10:12
ja niestety palilam poltora roku potem rzucilam i bylam happy niestety niedawno znow wrocilam moze za duzo stresow ... ale mam nadzieje ze uda mi sie znow rzucic bo narazie bardzo ograniczylam palenie
Ostatnio zmieniony przez Moniś 2006-04-19, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
Mnie się chce smiać z dzieci 11-15 letnich które idą przez miasto z fajką albo w szkole sie zgadują na "szluga". Dla mnie to żaden szpan lepiej by sobie skuna zajarali jak już musza coś zapalić
Tan nalog absolutnie by mnie nie obchodzil, gdyby nie fakt, ze palacze trują innych.
Osobiscie uwazam, ze wszystkie uzywki powinny byc legalne i kazdy moze sie SAM truc jak chce i zabijac powoli w najbardziej wymyslny i wyszukany sposob
Kurcze jak mnie wkurzaja faceci, którzy twierdzą, że w życiu nie pocałują dziewczyny, która pali!!! Albo, że laska z fajką wygląda okropnie!!!! Ale żaden z nich nie pomyślał o tych które muszą całować palaczy!!!!
Ostatnio zmieniony przez Młoda Zielarka 2006-04-18, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-04-18, 11:36
Młoda Zielarka napisał/a:
Osobiscie uwazam, ze wszystkie uzywki powinny byc legalne
A wyobraĽ sobie że wszystkie uzywki ( oprócz narkotyków ) Sˇ legalne.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Ja palę tylko na imprezach ;P W połączeniu z % Hehe Najlepszy sposób, żeby mieć fazę
A tak, to uważam, że to niezdrowe. Może kiedyś będę palić nałogowo. Teraz nie jestem w stanie tego stwierdzić ;P
_________________ Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją, jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa.
Wysłany: 2006-04-18, 19:41
Młoda Zielarka napisał/a:
ale możesz mi powiedzieć co na tym świecie jest zdrowe?
Sportowy tryb życia
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
drogie dieci - palenie tytoniu powoduje raka i choroby płuc, po za tym przez papierosy wasze dzieci moga urodzić się jeszcze bardziej ułomne 9zarcik )
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
A nie słyszałaś o tym, że przez częste śmianie ma się potem zmarszczki
Ja to jestem już pomarszcona ... a co będzie za 20 lat
quote="swistu"]drogie dieci - palenie tytoniu powoduje raka i choroby płuc[/quote]
Wszyscy to wiedzą, a nikt nie zważa na to
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.