Wysłany: 2006-02-19, 22:28 druga osoba... Skype: drobiczek
jak wam się wydaje czy druga osoba może być nałogiem???
nie chodzi mi tu koniecznie o stosunki damsko-męskie ale tak np. czy chłopak może tak bardzo lubiś swojego kumpla że nie może bez niego żyć, a jak sie z nim nie wiedzi popada w furię??hę??
_________________ All good things come to an end...
;]
Chęć przebywania z drugą osobą bywa czasem aż dziwna. Ja tak mam, kiedy sobie kogoś ubzduram. Niby jestem samodzielna ale potrzebuję poparcia i rozmowy. Dobrze jest mieć drugą połówkę, która niekoniecznie myśli tak samo jak my.
Istnieją takie osoby, mające duży autorytet, z którymi chcemy się zgadzać i oczekujemy, że będą się interesowały naszym losem. Ni jesteśmy od nich uzależnieni ale jeśli nie zwracają na nas uwagi, bywa nam przykro
no to ja sie wypowiem wieć mam taką koleżanke w klasie, bardzo bardzo się z nia kiedyś kolegowałam. może nie byłam od niej uzależniona, ale zawsze o wszystko się jej pytałam żeby sprawdzić czy zrobiłabym tak jak ona. zaczełam sie ubierać w tych sklepach co ona i wogóle wogóle. teraz jakoś przeszło. kolegujemy sie ale nie tak bardzo.
ktoś kiedys powiedział że można się uzależnić od wszytskiego ciekawe
_________________ All good things come to an end...
;]
drobiczek, tamta koleżanka musiała mieć jakieś strasznie dominujące zapędy, że tak bardzo chciałaś się do niej upodobnić (można być kimś takim nawet nieświadomie)... Jak dla mnie to takie upodabnianie się do kogoś jest głupstwem... Polegać trzeba na swoim guście, a nie na czyimś, bo w przeciwnym wypadku wszyscy ludzie byliby tacy sami (jak jakieś bydło), a tego bym nie zniósł.
Jak dla mnie to takie upodabnianie się do kogoś jest głupstwem...
Idiotyzm . Oglądając kiedyś pewnien film o dziewczynie odrzuconej przez klase, wpadło mi w ucho pewne zdanie, które to ona napisała w swoim dzienniku . Dotyczyło ono jej rówieśniczki, która była jakby królową nastolatek : " Nie najgorsze jest nią być . Lecz chcieć nią być. "
[
Ta jak sie chodziło do szkoły jeszcze to były takie grupki ludzi które nazywano elitkami....noi znalezli sie oczywiscie tacy idioci ktorzy chciali sie do nich wkupic Na studiach to zanikło...zal mi tylko tych elitkowiczow bo teraz czesto im buzka klapnie
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.