Bierzecie dragi ?? ja od czasu do czasu od szkolnego dilera kokaine i maryśke. Dziś z Psiapsiółą kupiłam świeżą kokainke dla mnie darka i reszty Poleccie mi jakies dragi dobre czy coś i wiecie co moja kol. placila za te dragi i nie wiem ile kosztowaly weście powiedżcie ile może kpsztowac przeciętna maryśka itp poprostu ..POGADAJMY O DRAGACH
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-30, 21:38
thafana napisał/a:
ja od czasu do czasu od szkolnego dilera kokaine i maryśke. Dziś z Psiapsiółą kupiłam świeżą kokainke dla mnie darka i reszty
jesteś dumna z tego powodu?
a powinnaś załamywać ręce nad swoim żałosnym postępowaniem
thafana napisał/a:
.POGADAJMY O DRAGACH
dobre dobre
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-10-30, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
"od razu jestem mniej zestresowana i rozlużniona"
tak jak ja teraz - czytajaca twoje posty
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Żal dziewczyno Chyb musisz byc mloda bo jak to ze bierzesz dragi tak cie rajcuje ze sie chwalisz co i jak a nawet nie wiesz ile kosztuje trawa to szkoda slow xD Po drugie kokaine bierzesz ?? haha to musisz miec troche kaski albo bierzesz fete a ci wciskaja co innego Tak sie zastanawiam czy ty w ogole wiesz jak co sie bierze xD
Wysłany: 2007-10-31, 11:26
thafana, nie ogladaj tyle telewizji to raz, dwa wroc i pogadaj z nami o dragach jak skonczysz chociaz 15 lat, trzy na forum jak umiesz czytac sa tematy i tam mysle znajdziesz "polecone" dragi
Bierzecie dragi ?? ja od czasu do czasu od szkolnego dilera kokaine i maryśke. Dziś z Psiapsiółą kupiłam świeżą kokainke dla mnie darka i reszty Poleccie mi jakies dragi dobre czy coś i wiecie co moja kol. placila za te dragi i nie wiem ile kosztowaly weście powiedżcie ile może kpsztowac przeciętna maryśka itp poprostu ..POGADAJMY O DRAGACH
może odrazu powiedz ,że typowa z ciebie narciara i za sete speeda zrobisz wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.