Z czarnymi fajkami spotkałem się dwukrotnie.
Jedne były to Nestory (z założenia miały byc o posmaku czekoladowym, ale nie były).
Ale te ,ktore Twoja koleżanka paliła to najpewniej były George Sand'y. Z tym ,ze już ich sporo czas nie widziałem. To były 100 ,ale normalnej grubości. Nie powiem - dobre były.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2007-05-04, 20:04
nie znam, ale widziałam brązowe u takiego bułgara i wygląda jak kocia kupa -mówiąc ładnie
_________________ "Jestem zdania, i to całkiem poważnie,
że nigdy dzieci nie mogą zrobić rodzicom takiego wstydu...
jak rodzice dzieciom. " Jan Kurczab
Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-04, 20:11
No Diarumy pewnie to były...a i sundays'y myślałam kiedyś, ze są czarne...ale było ciemno;]
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.