znacie ten naloog? gdy jest polowa tygodnia a Was nosi zeby wyskoczyc do klubu i potanczyc przy dobrej muzyce mrrrrrrr to bywa nalogiem.. kosztownym z reszta hehe..
znacie to :>?
ee nie nie znam tego. Lubie balety ale bez przesady. Owszem cieszę się na każdą imprezę ze znajomymi ale nie hcodzę do dyskotek co tydzień czy co 2 tyg.
temat nie dotyczy dyskotek czy imprez w remizach.. tylko KLUBOW! jesli nie widzisz roznicy.. to o czym tu piszesz^_^
Nie lubie slowa "clubbing", kojarzy mi sie z "tredni" i "jezzi" . Ja chodze po prostu na tany . Od imprez idzie sie uzaleznic, wiec staram sie ograniczac. Wychodze zwykle dwa razy w miesiacu(a podczas trwania sesji w ogole).
Szczerze mowiac wole puby z parkietem - mozna odseparowac sie od tanczacych oraz glosnej muzyki i pokonwersowac - co ostatnio bardziej mnie odpreza.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Daleko mi od uzaleznienia w tym temacie. Lubie chodzic na imprezy, potanczyc ale zeby mialo mnie wyjatkowo nosic bez niemoznosci wyjscia to nie. Predzej juz samo spotkanie z przyjaciolmi.
Aczkolwiek sytuacja ta zmienia sie latem. Wtedy bardzo lubie, ale i tak nie mozna by tego nazwac nalogiem
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-17, 23:28
Clubbing to jesten z moich głównych nałogów :-) Preferuję ten rodzaj rozrywki zwłaszcza, że Kraków jej sprzyja. Jest kilka klubów, które notorycznie w weekendy odwiedzam. Zazwyczaj podczas jednej nocy 'przechodzę' przez parkiety w 3-4 klubach by pobawić się tam ze znajomymi, ewentualnie spotkać resztę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.