Wysłany: 2006-10-18, 22:12
tia oja wiedza o pilce noznej i koszykowej konczy sie na kolorze pilki gdybym umiala sie bawic w cos takeigo to bym pewnie obstawiala, albo na gieldzie bym sprzedawala kupowala..tylko sie znac trzeba niestety...
Ja to Grywam Już może z 2 lata w to regularnie na Internecie I tylko gram sporty amerykańskie takie jak NHL NBA NLB i takie takie hhee wciągneło mnie to bardzo ale jak narazie jestem sporo na plus wiec nie zamierzam z tego zrezygnować
ja mam 15 lat gram z przerwami od roku.
Ale uzależniające to jest ...niestety.
Ale łatwo to rzucić.Poprostu weź 100zł i zagraj jak wejdzie to jesteś do przodu a jak nie to sie tak wkurwisz że ci sie odechce;p.
Ja to gram czasami jak jestem w temacie to puszczam po 1 kupon dziennie ale przewaznie gram w weekendy.
Co obstawiacie?
Ja to obstawiam gałe największy mój kurs to 128;]
Ja jak najbardziej preferuje bukmacherke, grywam zazwyczaj weekendowo. Wiadomo, wiecznie wygrywać nie można ale czasam wpadnie w ręce jakąs niezła sumka.
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Kiedyś sporo grałem. Co weekend, choć były to drobne sumy. Mam całą szufladę nietrafionych kuponów. Nie gram w ogóle od jakiegoś roku. Znudziło mi się, choć rozważam powrót do tego, bo to fajna zabawa, emocje, no i można coś zarobić . Grałem wyłącznie piłkę nożną.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Uszy zatrzaśnij: ja Ciebie usłyszę -
I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę
I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę"
Farel
Wysłany: 2008-04-20, 21:16
Grałem w Betssonie ale przestałem grać bo zbyt wiele traciłem, może mi jeszcze chęć najdzie to zagram jeszcze
ja kiedys gralam, nigdy nie wygralam obstawilam raz za 2 zl i moglam wygrac 80 ! wszystkie mecze mi weszly i byl ten ostatni, francuzi wygrywali, sedzia doliczyl juz czas i zremisowali w ostatniej chwili ! nie moglam uwierzy eh... no ale wlasnie dlatego obstawiam male sumki jesli juz
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
Ja gram od dwóch lat, ale niestety raz w tygodniu tylko jak się siostry uproszę, żeby poszła do STSu, a teraz idzie na studia i po mnie !! A, że na pełnoletniego nie wyglądam, to zrobię sobie przymusową przerwę.
A dla tych, którzy nie zaczęli, a się zastanawiają mam radę: NIE ZACZYNAJCIE !!
Ja najwięcej wygrałem 30 zł, ktore obstawiłem, żeby rozmnożyć razy dwa i nie wyszło. W domu mam kupony na łączną stawkę 250 zł, ale nie odzwierciedla to prawdziwej sumy, którą przegrałem. Ostatnio obstawiałem Euro i chyba na tym się skończy moja przygoda.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
xbartxxx
Wysłany: 2008-06-20, 13:45 Re: Bukmacherstwo
banan napisał/a:
Witam
Ja gram często, w sumie to codziennie Ale (mam nadzieję) to jeszcze nie jest nałóg. Jestem mniej więcej na 0. Czasami do przou, a czasami odwrotnie.
Jest ktoś na tym forum kto gra u bukmachera?
mnie sie wydaje ze nie chcesz sie do tego przyznac ze jestes uzalezniony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.