kotek_:)
Wysłany: 2007-08-20, 13:15
a ja nie pije xD
tzn pije ale tylko okazjonalnie i mało, jeszcze nigdy się nie upiłam, za to uwielbiam patrzyć na 'zwloki' znajomych. Ostatnio wypiłam kieliszek wódki na osiemnastce braciszka. Jakoś nie czuję pociągu do alkoholu...
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
sprobowalam na osiemnastce kuzyna. i pomijając smak, nie rozumiem jeszcze czegoś. jak mogłabym pić i zachwycać się czymś co odbiera mi nad sobą kontrolę, co uszkadza i paraliżuje mój umysł. nie ma w tym dla mnie nic zachęcającego, dlatego nigdy więcej.
Zupełnie nie mogę pojąC jak można piC "zupki chmielowe". Jeszcze Redsa albo Karmi to rozumiem, ale te bezsmakowe?? Bleee... Wódki nigdy nie próbowałam. Smakuje mi ten ruski szampan i lubię wina, ale tylko słodkie. Likierów też nigdy nie próbowałam.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
alkohol jest w dwóch celach .... degustacja >>> wina szapany i te inne cuda
no i w celu porządnego świętowania ... cel KO >> wódeczka i napalm
lubie i nie wyobrażam sobie impresski bez promilków
_________________ ">>.. ty meliniażu akademicki-zebys tylko nie oślepł..<<"
>>Trenuj tak,abyś mógł przyjąć każdy cios,atakuj tak,abyś nie musiał przyjąć następnego.<<
>> Krocząc ciemną doliną zła sie nie ulęknę .... bo jestem największym ZŁEM w tej dolinie <<
alkohol jest w dwóch celach .... degustacja >>> wina szapany i te inne cuda
no i w celu porządnego świętowania ... cel KO >> wódeczka i napalm
lubie i nie wyobrażam sobie impresski bez promilków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.