Wysłany: 2006-10-23, 12:44
<przerazajaco glosny smiech do lez>
wybacz ale 17 dziewczyna przerasta emocjonalnie 22 faceta ktorego psychika jest tak skomplikowana jak lyzka do butow, nie mowiac o tym ze za 2 tygodnie zlozysz mi zyzenia urodzinowwe
W moim mieście ja sam naliczyłem takich sklapeów conajmniej 13. Dwa z nich w których się najczeście zaopatruję są nieopodal centrum miasta jeden obo drugiego i wierz mi już nieraz moich kumpli zwijali z pod nich jak kupili tam %.Mnie jescze nigdy i nic z tym nie zrobili widać bo dalej tam kupują.
nie mowiac o tym ze za 2 tygodnie zlozysz mi zyzenia urodzinowwe
no to w takim razie ok, fakt - dziewczyna troszkę inną ma psychę
niekoniecznie in plus, ale zostawmy ten temat teraz ;]
ja też za ponad miesiąc urodzinki i znów okazja do picia
poza tym w ten czwartek kumpel ma koniec woja i next okazja....więc okazja czyni złodz...tfu alkoholika, ale takiego naprawdę akloholika poznać że nie ma okazji a on pije ;]
Nie pije nałogowo... na imprezkach <to chyba jasne>
W towarzystwie... Nigdy sama <hehe>
Jak byłam młodsza to może wiecej piłam... Wiecie młoda gniewna <to nie znaczy ze teraz taka nie jestem> ale wiecie taka nowość %%%%%
Nie lubie się spjać do zgonu... Zawalona imprezka i dzień po imprezce
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Alkohol oczywiśćie jest dla ludiz...wypic można..eheh ale jak to Idia powiedziała w towarzystwie..i w niewielkich ilosciach żeby nie doszło do tkz. zgonu..
Dlaczego pijecie?? Co was tak w tym kręci?? Czy upijanie sie do nieprzytomnosci jest dla was czymś normalnym?? Co sądzicie o tym iż coraz młodsi sięgają po alkohol?? Czy będąc pijanym czujecie się np kimś ważniejszym (o jaki to ja nie jestem bo się upiłem)?
Dlaczego? Bo stać mnie, bo lubię, bo znajomi piją. Jednak najczęściej pije sam dla siebie, sam do siebie - dlaczego? Chyba z przyzwyczajenia. Można oderwać się od rzeczywistości i mniejsze problemy nie są już dokuczliwe, jednak alko nie pozwala utopić w sobie smutków i większych problemów, tylko je potęguje - przynajmniej w moim przypadku. Jednak rzadko kiedy upijam się do nieprzytomności, nie mogę sobie na to pozwolić z różnych względów. Picie samo w sobie nie jest złe i alkohol nie jest problemem to człowiek, który pije może nim być. Ja pije codziennie i nie sądze, abym był uzależniony.
Ja pije codziennie i nie sądze, abym był uzależniony.
tak z ciekawosci, co pijesz i ile?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
jesli jestes studentem to jestem w stanie powyzsze zrozumiec O_o
And I have no privacy
W takim razie masz moje blogoslawienstwo,osadzac Ciebie nie bede. Choc wymieniona ilosc nawet mnie powala.
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-12-25, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Piłem dużo(barman)+długo(pancurek)+uwarunkowania genetyczne(tatuś).Dla czego pijecie ? Bo w ogromnej większości nieśmiali jesteście .Z obserwacji najprościej(łopatologicznie)dało się wyodrębnić dwie grupy pijących .Tych którzy lubili alkohol za smak i ci którzy tak twierdzili ,a pili bo lubili stan na... upojenia .Pierwsza grupa bezpieczna ,a w drugiej sporo typu... .- o tym typie w kręgach AA mówi się że byli uzależnieni zanim wypili pierwszą kroplę alkoholu w życiu .Wszystko jest dla ludzi ?Może ale pod warunkiem że tej masie jest tylko niewielu ludzi
ja nie mowie o braku towarzystwa, wlasnie jego obecnosc powoduje, ze po prostu mam ochote sie napic. albo i przesadzic, roznie to bywa, zalezy od "skladu" (skladu towarzystwa).
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.