Dlaczego pijecie?? Co was tak w tym kręci?? Czy upijanie sie do nieprzytomnosci jest dla was czymś normalnym?? Co sądzicie o tym iż coraz młodsi sięgają po alkohol?? Czy będąc pijanym czujecie się np kimś ważniejszym (o jaki to ja nie jestem bo się upiłem)?
Pije Bo Lubie Lubie Czasami Odciąć Się Od Rzeczywistości I Problemów, Chociaż Nie Upijam Się Do Nieprzytomności Bo To Wcale Nie Jest Zabawne. Gdy Jestem Pijana A Może Raczej Lekko Wstawiona To Nie Czuje Się Wtedy Kimś Ważniejszym, Może Jestem Wtedy Troszke Odważniejsza I Agresywniejsza Co Do Tych Młodszych To Hmm... Brak Słów Ale Coż Dzieci Najczęściej Biorą Przykład Ze Swoich Wzorców Czyli Rodziców
ostatnimi czasy pije tylko piwo Heineken® (trzeba sobie gusta wyrabiać powoli ) a pije dla towarzystwa innym lub ewentualnie dla smakczka
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Ja bardzo lubie piwo ,ale nie upija sie nim tylko "upajam"...
Wg mnie alkohol powinien byc dozwolony od 18 lat,za duzo dzieci sie
wkreca,a pozniej male lobuzieta rosna
Hm.. zazwyczaj pije w weekendy, jak się wychodzi gdzieś towarzysko w plener lub do jakiejś knajpki I raczej piję piwo lub ewentualnie jakieś dobre drinki Vodka ble.. chociaż sporadycznie też mi się zdarza ją wypić.
pije najczesciej piwo bo mi poprostu smakuje a to ze udeza do głowy i zuca sie na miesnie brzuszka to niestety skutki uboczne ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A woodke tylk w drinku jak poczyje z kielicha to tez mam odruch wymiotny.
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Dlaczego? Dla przyjemności, dla dobrego humoru, dla zapomnienia
Młoda Zielarka napisał/a:
Czy upijanie sie do nieprzytomnosci jest dla was czymś normalnym??
Nie upijam się do nieprzytomności, bo nie chce się obudzić w krzakach
Młoda Zielarka napisał/a:
Co sądzicie o tym iż coraz młodsi sięgają po alkohol?? Czy będąc pijanym czujecie się np kimś ważniejszym (o jaki to ja nie jestem bo się upiłem)?
Nie Ja się rzadko upijam ;p a jak już mam się upjać 'solidnie' to w dobrym towarzystwie, przynajmniej mam pewnośc ze mi nic nie zrobią i że się nieźle będę bawić
pije dla lepszego humorku, dla dobrej zabawy.. oczywiscie umiem bawic sie bez alkoholu, ale jest on milym dodatkiem.. czasem pije bo chce komus powiedziec cos czego boje sie powiedziec na trzezwo.... wtedy jezyk sie rozwiazuje i mozna gadac pije gdy mam dolka (no oczywiscie nie upijam sie, ale jeden drink lub piwko dobrze mi robi ) albo gdy chce o czyms lub o kims zapomniec choc na chwile, albo gdy poprostu mam ochote sie upic...
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Ja pije alkochol bo dobrze się czuję gdy się tak porządnie napier****.Wiele razy urwał mi się film,bo to przez to że w ciągu godziny wypijałam litra wódy i spaliłam pół paczki fajek(goldenów)...Pije już od roku, ale dlaczego?Bo robie to dla rozrywki(na imprach z kumplami,wtedy totalnie się rozluzuje i mam dobry humorek)...pije również jak mam doła(gdy jestem sama)....ostatnio tak się narąbałam w wigilie...siedziałam przy kompie i piłam.....to juz chyba nałóg,ale może kiedyś przestane,bo mam dopiero 16 lat......niewiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.