Wysłany: 2007-09-30, 15:40
Czarodziejkaa napisał/a:
nigdy sie nie upilam tak żeby nie pamietać co się ze mna działo..
A ja tak...
Czarodziejkaa napisał/a:
alkohol nie jest potrzebny do tego żeby dobrze sie bawić on tylko może być przyjemnym dodatkiem ( ale trzeba znac swoje granice) smiesza mnie osoby ktore musza wypic bo inaczej impreze uznaja za stracona
Mnie też nie ale lubie kiedy na imprezie jest sie co napić. Są takie osoby i prawdopodobnie ja też się do nich zaliczam. Ale to też zależy jaką imprezę.
_________________ "Jam częścią tej siły, która zła wiecznie prgnąc, wiecznie czyni dobro..."
ania5677
Wysłany: 2007-10-23, 19:46
Ja pije bo lubie( tylko piwa nie lubie). Ale tylko okazyjnie i jeszcze sie nie upiłam zeby nic nie pamietac obojetnie ile wypije to mam na tyle mocna głowe ze wszystko pamietam.
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Wszystko jest dla ludzi.Piję alkochol bardzo rzadko i tylko wtedy jak czuje że muszę odreagować...Po za tym lubie jego smak i działanie.Nie upijam sie do nieprzytomności bo jestem szanująca sie dziewczyną.Nie ma nic fajnego w nachlanej panience.Nie czuje się nikim wyjątkowym po wypiciu.Dzieci piją bo myślą że przez to będą bardziej uważani co jest guwno prawdą...I w ogóle uważam że picie nie jest złe jeśli dawkuje sie w odpowiedniej ilości i z jakiejś okazji...
_________________ Lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
Wysłany: 2007-12-23, 03:33
Nawet poważny artykuł naukowy o działaniu alkoholu na system nerwowy zdradza zazwyczaj między wierszami, czy autor jest abstynentem, czy też nie.
(tyczy sie takze wypowiedzi na forum):)
_________________ (...) doświadczalnie stwierdziłem, że jestem jak woda rzeki, odbijająca zmienne kolory brzegów między którymi płynie, burze, obłoki, błękit nieba, sama bezbarwna.
Owszem, lubię czasem wypić. Ale nie rozumiem jak np niektórzy piją CODZIENNIE
Do nieprzytomności? Nigdy. Po prostu uważam, że jako dziewczyna muszę się pilnować, wiadomo, różne rzeczy przydarzają się pijanym dziewczynom, a idiotką nie jestem...
ja pije bo lubie i przyznaje sie do tego - nie umiem sie bawic bez alkoholu, albo moze inaczej bawie sie gorzej. pije rzadko ale jelsi to zdrowo zdarzylo mi sie kilka razy upic do nie nieprzytomnosci ale cos w tym stylu. nie jestem z tego dumna ale uwazam ze czlowiek w ten sposob poznaje swoje granice.
ah i jeszcze jedno, nie uwazam zeby picie wyznaczalo czy sie szanuje czy nie. nie siadaj wszystkim dookola na klanach i bedzie w porzadku
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
*faris
Wysłany: 2008-01-15, 23:04
pije bo mi smakuje ale kazdy ma swoj umiar, kazdy robi to co chce, jak ktos sie chce upic po to zeby potem rzygac, to prosze bardzo, chwalic sie nie ma czym, a wszystko da sie pic w 'rozsadnych' ilosciach, bez rzygania, ale z wesolym nastrojem xDD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-03-08, 14:44
Pije bo jestem facetem a każdy facet musi się kiedyś napić ale nie do nieprzytomności...no może czasami ale to jak jest większa biba
Picie w młodym wieku nie popłaca bo człowiek zaczyna się wtedy uzależniać i wciąga go to jako nałóg
_________________ Tnij się i czcij diabła!!!
ZnamSie
Wysłany: 2008-05-07, 18:23
Piję bo lubię wprawia mnie to w "błogi" stan. Nie lubię przesadzać z alkoholem (chociaż bywają dni...) co dziwniejsze potrafię sie kontrolować i wiem kiedy mam tak zwany poziom. Jak zdarza mi się więcej wypić to zazwyczaj się nie unoszę bo wstyd mi przed innymi, że jestem pijana tak zwany moralniak
puva
Wysłany: 2008-05-17, 16:58 dlaczego piję?
Nie dlatego, żeby się dowartościować, nie, żeby nabrać odwagi, nie, żeby dobrze bawić. Żeby czuć życie inaczej. Inaczej niż na trzeźwo. Nieważne czy lepiej, czy gorzej. Po prostu INACZEJ.
Piję bo mam ochotę, bo lubię. Ale to do trupa, za dużo głupot robię xD Wszystko jest dla ludzi ale z rozsądkiem. Ja młodzi chcą pić, proszę bardzo. Im zdrowie, kasa rodziców, nie jestem od tego żeby ich nawracać czy robić kazania, bo i tak mają to gdzieś.
_________________ "Chroń to, co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej"
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-18, 06:33
pije zazwyczaj zlocisty napoj i to wtedy gdy mam ochote,przewaznie jak jestem spragniony,zestresowany,itp
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 15:55
Pije żeby paść, padam aby wstać, wstaje aby pić ;P
I jakoś się to kręci hehe
Prezes
Wysłany: 2008-06-26, 00:09
Kiedyś lubiłem na baletach wciąć się i poodwalać, ale wyrosłem z tego i nie pije już długi czas i nie zamierzam, jestem dumny z tego jak na imprezach wszyscy moi znajomi a nawet dziewczyna piją a ja nie, patrze na Nich z litością jak się podpiją i gadają takie różne głupoty jak to pijani, rozmawiają jacy to są wielcy przyjaciele od lat, a jak potrzebują pomocy to wiedzą żeby udać się do trzeźwej osoby. No ale cóż, mnie to wywyższa.
wszyscy moi znajomi a nawet dziewczyna piją a ja nie, patrze na Nich z litością jak się podpiją i gadają takie różne głupoty jak to pijani, rozmawiają jacy to są wielcy przyjaciele od lat, a jak potrzebują pomocy to wiedzą żeby udać się do trzeźwej osoby.
identycznie ze mną
mnie ostatnio jeszcze namawiali
odmówiłam - sie ze mnie smiali jaka ja grzeczna itp
potem oni sie nawalili strasznie
i wtedy ja sie smialam jak na nich patrzylam xDxD
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.