Pije piwo bo lubie
Wódke pije, zeby mieć banie, albo "dla towarzystwa" np. na weselach (No trudno, zęby nie wypic nic na weselu, hehe)
raz w życiu żygałem po alko, ale wtedy poprostu zmieszałem kilka rodzajów w okrutnej ilość:P
Cytat:
Ja to pije prawie codziennie chociaz jedno piwo
Ja mam tak w wakacje, niedobrze, niedobrze ;/;/
Mone
Wysłany: 2007-07-21, 15:47
no ja też ta mam teraz jak są wakacje że znacznie więcej pije alko
no ale trzeba sie wyszalec i wogole
_________________ "ŻycIe JaK BreakDanCe nIe FlamencO"
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
piwo - dla odprezenia po ciezkim dniu - bo smakuje..
wodka - raczej nie pije ale jak sie wkur*ie i caly swiat wali mi sie na glowe to pije zeby zapomniec - przynajmniej troche ulgi, a czasem dla towarzystwa - bo mi każą jak to moj kolega mowi : "pij bedziesz latwiejsza"
wino - zeby nie pic wodki - taki moj wykret
a poza tym mloda jestem trzeba sie wyszalec.. zawsze to inna zabawa..
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-08-13, 23:47
Piwo pije najczęsciej ze znajomymi w pubie (niestety dość często), dlaczego?... ot dla rozrywki
Wódke pije bardzo rzadko, najczęściej na jakiś huczniejszych imprezach
Dlaczego pijecie?? Co was tak w tym kręci?? Czy upijanie sie do nieprzytomnosci jest dla was czymś normalnym?? Co sądzicie o tym iż coraz młodsi sięgają po alkohol?? Czy będąc pijanym czujecie się np kimś ważniejszym (o jaki to ja nie jestem bo się upiłem)?
dlaczego dobre pytanie. najpierw dla smaku zeby wiedziec jak to smakuje i jak dziala, ale teraz idzie dla orzezwienia i za zdrowie kogos no czasem na poprawie humorku ;P
nic nie kreci mnie w tym glupie pytanie
ja sie tylko raz tak upilam gdy pierwszy raz wypilam wodke zaduzo sie okzalo hehe..
glupota ze mlodzi sie za to biora wiekszosc robi to dla popisu przed starszymi i innymi jezeli ktos pochodzi z porzadnej rodziny i porzdnego towarzystwa nie bedzie pil w mlodym wieku.
nie czuje sie najwazniejsza czuje sie jak chyba kazdy inny
glupota ze mlodzi sie za to biora wiekszosc robi to dla popisu przed starszymi i innymi jezeli ktos pochodzi z porzadnej rodziny i porzdnego towarzystwa nie bedzie pil w mlodym wieku.
Cytat:
hm... sama mam 16 ale jednak smieszy mnie to troche... Nie uwazasz ze za mloda jestes?
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
hmm dlaczego pije to bardzo trudne pytanie i trudno na nie odpowiedzieć, lecz cześć pewnie pije albo żeby sie przypodobać kolega lub koleżanka , a tak naprawdę żeby nie być gorszy od tych którzy pija. Ja pije lecz nie z tego powodu co napisałem wyżej kiedy jestem lekko przy pity mam jak by niewidzialna maskę na która mi więcej pozwalaj, kiedyś jak bylem mały nie wstydziłem sie niczego podejść do dziewczyny trwało to gdzieś do 11 roku życia i sie skończyło podchodzę do dziewczyny i zapuszczam buraka - samo.. a kiedy jestem przypite nawet lekko tego uczucia już nie ma, jak by zniknęło.. dlatego sobie popijam ale muszę sobie poradzić bez alkoholu trzeba stawić czoła wyzwaniu ;x
Ja piję,
mam 16 lat i nie piję dla szpanu choć niektórzy mi to zarzucają
lubię się upić jakos mnie to odpręża ale oczywiście nie lubię nachlać się w 3 dupy i nic nie pamiętać, kontroluje sie.
pic pije gdy jest okazja urodziny kogos itd. no albo gdy poprostu siedziemy ogladamy film to tak po 1-2 piwka sie wypije. nie pije dla szpanu bo to bez sensu i nie pije zeby sie zachlac i chodzic zygzakiem fakt zdarzylo mi sie to na urodzinach mojego chlopaka no ale to bylo tylko jeden raz pewnie ktos zaraz wyskoczy ze jestem gowniara itd. ale mi to zwisa poprostu pisze prawde dlaczego pije.
nigdy sie nie upilam tak żeby nie pamietać co się ze mna działo..alkohol nie jest potrzebny do tego żeby dobrze sie bawić on tylko może być przyjemnym dodatkiem ( ale trzeba znac swoje granice) smiesza mnie osoby ktore musza wypic bo inaczej impreze uznaja za stracona ..jestes pijany -->nie jestes soba alkohol moze i dodaje odwagi ale zabiera rozum
_________________ One day you will ask me what's more important, your life or mine?
And I will say, my life....
then you will walk away, never knowing that you are my life.....
''Bo życie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cześciej Mary''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.