Czym jest tęsknota? Czy to jakiś Demon, który sprawia, że czujemy się dziwnie, czy Anioł, który pokazuje jak bardzo potrafimy kochać. Jak to jest, że za jednymi tęsknimy bardzo, a od innych znów uciekamy.
Dla M, za którą tęsknię:
Cytat:
A Twoje oczy cieszyły się
Jak ich nigdy nie widziałem
Ręce, tak spragnione czułego dotyku
I moje...
Do dziś jeszcze czuję Twój zapach
Nawet go sobie czasem wyobrażam,
Choć chyba nie potrafię...
Tak do końca
Nie zdążyłaś odjechać...
A ja...
...tak z mała sobie tęsknię
Serce.
Dobranoc
Dziękuję Ci
Pocałunkiem w czoło,
Na dobranoc
Na jutro
I na do zobaczenia
Czy tęsknicie czasem aż tak bardzo, że nie idzie wytrzymać? :>
grochola.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 19,59 KB
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.