Wysłany: 2008-08-28, 10:22 Proszę o pomoc!!!! Mój piesek jest śmiertlenie zatruty;/
Witam.
Mój pies jest śmiertelnie zatruty;/ Jakiś cham podrzucił trutkę Byłem u weterynarza robił USG pies ma powiększoną wątrobę robił również badanie krwi i okazało sie że piesek ma wszystkie normy podwyższone kilkakrotnie;/ Pierwsze obiawy były takie że pies zaczął jakieś dwa tygodnie temu bardzo często pić, na początku myśleliśmy ze to normalne bo w sumie gorąco było, ale jednak nie... od 5 dni pies przestał jeść i zaczął wymiotować;/ teraz tylko pije. Od 2 dni przestała chodzić:( dostawała wiele serii zastrzyków próbujemy ja leczyć ale ona leży cały czas... wczoraj miała kroplówke podskórną a dzisiaj bedzie dożylna:( Moje pytanie jest takie : czy ktoś spotkał sie z takim przypadkiem kiedyś?? Jest jakaś nadzieja?? Prosze o odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.