Wysłany: 2008-04-03, 13:30 list do firm o sponsorowanie :P
Heja
Ostatnio próbowałem napisac podanie do firm,sklepów z ciuchami, mdk itp o sponsoring chciałem sie poradzic co byście zmienili albo dopisali żeby dobrze wyglądało i zachęciło do współpracy z góry dzieki za wszystkie uwagi
Cytat:
Witam
Jestem jednym z członków grupy tanecznej Hip Hop/New Styl. Szukamy obecnie sponsora który byłby skłonny za oferowac dotacje na rozwój grupy. Zauważyłem ze państwa firma oferuje sponsoring różnego rodzaju, ale ponieważ nie stac nas na różnego rodzaju wyjazdy na turnieje (może niektórych stac, ale chcą za oszczędzic grosza:)), dlatego zwracam sie z prośbą o sponsorowanie naszej grupy.
Obecnie nasza grupa jest jedną z nielicznych w tej tematyce, jednak ze względu na ograniczenia typu częsty brak funduszy oraz małą sale treningową na której obecnie trenujemy nie może sie dalej rozwijac.
Info o grupie:
Grupa jest wszechstronna w tańcu Hip Hop/New STyle. Na naszym kącie mamy występy w TVP1 kalejdoskop(program poświęcony Hip Hop /New Style ,pokazy charytatywne dla dzieci,szkół i festynach. Zachęcam do obejrzenia naszego krótkiego pokazu załączonego z płyta i mam nadzieje że się państwu spodoba.
Co potrzebujemy:
- Niewielki budżet na stroje
- Sale z lustrami minimum 2 razy w tyg po 1:30godz
- Opłata za transport na zawody
Co możemy zaoferowac:
- Umieszczenie logo na strojach zakupionych za pieniądze sponsora
- Występy na imprezach promocyjnych firmy sponsorującej
- Występy na koncertach firmowych
- Występy na bankietach firmowych
- Reklama firmy na festynach, występy promujące firmę
- Występy na rynkach,placach w innych miastach występy promujące firmę
Plan rozwoju:
Taniec Hip Hop/Break Dance są to aktualnie jedne z najbardziej efektownych i widowiskowych styli tańca przyciąga duża rzesze ludzi oglądających młodych jak i starszych. Trenujemy średnio 2-3 razy w tyg po 2godz a co za tym idzie jesteśmy coraz lepsi i oferujemy bardziej widowiskowe pokazy.
Z poważniem
Jan Kowalski
ul.Cwiartki 3/4
yanek@kowadlo.pl
GG: 1234567890
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.