Wysłany: 2008-04-15, 00:18 e-chałupnictwo? Czy ma sens?
Cytat:
W internecie na co dzień bombardowani jesteśmy informacjami o fantastycznych sposobach na zarabianie wielkich pieniędzy bez wychodzenia z domu, często bez robienia czegokolwiek. W każdej z takich informacji jest tyle samo prawdy... tyle samo ile można na nich zarobić.
No właśnie. Sposobów na zarobienie tysięcy dolarów, jest mnóstwo. Na zagranicznych forach, można spotkać topici, w których sposób na zarabianie 1000$/miesięcznie można kupić za ... tylko 25$.
A czy Wy macie doświadczenie z tego typu pomysłami? Braliście udział w jakiś programach partnerskich? Rejestrowaliście się w systemach oferujących pieniądze za jakieś proste czynności?
Ostatnio zmieniony przez tmaker 2008-04-15, 00:24, w całości zmieniany 1 raz
no ja mialem pewny epizod... ktory skonczyl sie policja, znajomy postanowil rozwinac sie w tej dziedzinie i zapisal sie do kilku systemow. Oczywiscie pieniedzy nigdy nie zobaczyl a byly z tego same problemy poniewaz jedna z firm ktora zatrudniala w ten sposob ludzi, zniknela z pieniedzmi ktore podobno mieli wyplacac... panowie w niebieskich mundurkach skads podlapali liste z nazwiskami zatudnionych a potem ich odwiedzali...
Nie twierdze i nigdy nie twierdzilem ze wszystkie tego typu systemy zarobkowe sa lewe, ale ja w cos takiego napewno sie nie bede pakowal bo wiaze sie z tym zbyt duze ryzyko, a z drugiej strony co to za praca w ktorej sie nie pracuje
a jesli ktos juz w czyms takim siedzi to... powodzenia
Ja też nie wierzę, w systemy i sposoby, które dają pieniądze bez najmniejszego wysiłku. To zwykłe naciąganie ludzi i w 100% są one lewe. Jak byłem dużo młodszy, to z ciekawości poznałem kilka, ale bardzo szybko się zniechęcałem - zresztą dobrze, bo większość z nich okazała się oszustwem.
Ten, który mam w sygnaturce jest pierwszym, od wielu lat, w który mogę uwierzyć i co więcej, w którego się trochę zaangażowałem. Oczywiście, nie ma nic bez wysiłku, ale przy odrobinie pracy i stosunkowo małych inwestycjach, pozwala na relatywnie duży zysk.
Co prawda, mam kilka dużo większych źródeł dochodu, ale generalnie to o czym piszę wyżej, wydaje mi się godne uwagi i godne wysiłku. Tym bardziej, że jeden z moich znajomych zainteresował się tym, gdy to jeszcze raczkowało, wrzucił na ślepo 50-60$, a teraz po kilku miesiącach zarabia tyle miesięcznie, więc ... no dobra, 60 czy nawet 100 dolarów to nie jest dużo, ale jego inwestycja zwróciła się już kilka razy i mówi, że teraz zainwestuje 500$ .... więc, hello ;p ja też w to wchodzę.
Swoją drogą, dobrym biznesem jest chyba AdSense, ale to wymaga bardzo dużo wysiłku i ostatnio, zyski są jakieś słabawe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.