Rafal444
Wysłany: 2008-03-31, 21:54 bardzo poważny problem z w gothicu 3
aby przejść do zamku w faringu (to tam gdzie jest logo mostu i przejście do nordmaru) potrzebuje 75 reputacji
mam tam 64
we wszystkich solucjach powtarza sie to samo i tu jest mój problem
Po zdobyciu tytułu „mistrza areny” udajemy się do Toma. Myśliwy chce zdobyć artefakt Alego, asasyna z pustyni. Wchodzimy na piętro gospody Flinna. Jeśli w pokoju nie będzie Alegoto korzystając z wytrychu, otwieramy jego skrzynie. Zabieramy kamień przodków i powracamy do Toma. Oddajemy mu artefakt (reputacja +4). Następnie idziemy do Wilsona, który zabierze nas na polowanie. Po zabiciu wszystkich topielców (reputacja +8) zagadujemy jeszcze raz Wilsona (reputacja +4) i informujemy go o zlikwidowaniu potworów (reputacja +4). Na koniec powracamy do Toma, który odda nam kamień przodków
właśnie tu ten cały Tom mnie nie prosi żebu mu przynieść ten artefakt a na dodatek nie moge iść z wilsonem na polowanie
mam ten cały kamień przodków i on go wcale nie chce
pomóżcie co robić miałem we wszystkich miastach w pustyni 75%(oprócz mora sul) i we wszystkich miestach w Myrtanie oprócz właśnie tego miasta
tutaj trace na tym 20 punktów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.