JUTRO JEST 20 LIPIEC ! W tym dniu mam urodzinki nie chce być bezczelna ale mam nadzije ze zlozycie mi życzenia z tej okazji ! Już Się nie moge doczekać !!! Bedzie trzeba to oblać
diddl_i_diddlina.gif
Plik ściągnięto 6 raz(y) 55,94 KB
_________________ Moje życie CzarnoOo-Białe ... bez miłości w odchłani ciszy własnego serca ... ;-(
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-07-19, 10:18
Prymas napisał/a:
królików
to myszy ignorancie
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
JUTRO JEST 20 LIPIEC ! W tym dniu mam urodzinki nie chce być bezczelna ale mam nadzije ze zlozycie mi życzenia z tej okazji ! Już Się nie moge doczekać !!! Bedzie trzeba to oblać
Wczoraj nie widziała sensu życia i chciała sie ciąć
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Nie ma to jak takt. I dyskrecja. Wszystkiego najlepszego
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wysłany: 2008-07-19, 16:44
Wszystkiego Najlepszego.
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.