1. Szkoda ze karte pamieci sobie trzeba dokupic bo zapewne telefonik nie jest tani a karta pamieci do niego to kolejny wydatek
2. "WCDMA 384 kbps" - co to jest bo nie wiem
3. "pamięć 4MB" szkoda ze tylko tyle miejsca wbudowanego... na dzwonki, obrazki, motywy i takie tam to wystarczy ale jezeli sie bedzie chcialo wgrac jakas mp3 to tylko jedna i pamiec telefonu juz pelna
4. A co najwazniejsze nie ma znowu portu podczerwieni a czasami sie naprawde moze przydac np. gdy sie bedzie chcialo przeslac koledze lub kolezance jakis pliczek z telefonu na telefon.
5. Reszta to same plusy :D:D:D Jakbym mial oceniac telefonik to bym mu dal 9/10
Ostatnio zmieniony przez Matys 2005-11-22, 23:57, w całości zmieniany 1 raz
Matys, 450 zł z karta 128 MB koszt samej karty to około 80-100 zł
Matys napisał/a:
2. "WCDMA 384 kbps" - co to jest bo nie wiem
telefonia 3 generacji czyli szybki dostep do internetu i wogle szybkie przesyłanie danych UMTS, taka przepustowosc potrzebna jest do przesyłania obrazu płynnego w miare ;]
Matys napisał/a:
3. "pamięć 4MB" szkoda ze tylko tyle miejsca wbudowanego... na dzwonki, obrazki, motywy i takie amto wystarczy ale jezeli sie bedzie chcialo wgrac jakas mp3 to tylko jedna i pamiec telefonu juz pelna
A tam mi spokojnie wystarczy a na MP3 chce karte pamięci 128 MB
Matys napisał/a:
A co najwazniejsze nie ma znowu portu podczerwieni
ma podczerwień ;] Głupki do opisu nie dodali :p ehh
To bylo tak od razu pisac a nie czepialem sie juz UMTS bo jest zbyt wczesnie jak na to by kazdy telefon juz mial taka funkcje. Ale skoro ja ma to calkiem spoko
Michał napisał/a:
450 zł z karta 128 MB
Jak dla mnie na telefon z takimi bajerami to calkiem rozsadna cena
Ale to jest cena telefonu w promocji w jakiejs sieci czy bedziesz se go kupywal w komisie ??
Michał napisał/a:
Czepiasz sie ze glupki nie podali informacji o podczerwieni ale skoro o tym wiedzieles to mogles sam przeciez taka informacja dodac bo jak na razie to tez tego nie zrobiles
A skoro telefon posiada UMTS i port podczerwieni ktorego mi tak brakowalo to ocena telefoniku u mnie wzrasta do 9.8/10
To bylo tak od razu pisac a nie czepialem sie juz UMTS bo jest zbyt wczesnie jak na to by kazdy telefon juz mial taka funkcje. Ale skoro ja ma to calkiem spoko
niedługo u mnie ma wejsć UMTS w Lublinie wiec trzeba zaczać sie przygotowywać
Matys napisał/a:
Jak dla mnie na telefon z takimi bajerami to calkiem rozsadna cena
Ale to jest cena telefonu w promocji w jakiejs sieci czy bedziesz se go kupywal w komisie ??
to jest przykładowa cena z allegro tego telegfonu nie kupisz jeszcze w polsce w zadnej z sieci tylko z angli sciagane i wgrywane poslie menu i sciagany simlock jest ;]
Matys napisał/a:
ale skoro o tym wiedzieles to mogles sam przeciez taka informacja dodac
nie czytałem tego opisu Matys, to jest wypowiedz szczera czy boisz sie tylko BANa ?
to jest wypowiedz szczera czy boisz sie tylko BANa
Szczera Gdybym sie bal Bana to bym sie wogole nie wypowiadal
Ale ze kiedys interesowalem sie wlasnie telefonami komorkowymi to ze wzgledu na stare dobre czasy to wziolem sie wypowiedzialem a poza tym i tak mnie to korcilo zeby cos napisac
4. A co najwazniejsze nie ma znowu portu podczerwieni a czasami sie naprawde moze przydac
Matys napisał/a:
Michał napisał/a:
Czepiasz sie ze glupki nie podali informacji o podczerwieni ale skoro o tym wiedzieles to mogles sam przeciez taka informacja dodac bo jak na razie to tez tego nie zrobiles
ups jednak te gliupki miały racje to na allegro wala scieme ze ten telefonik posiada podczerwień
no ale i tak mi sie podoba ;] Przezyje jakos bez podczerwieni
W ostatecznosci mozna przezyc ale dla wymagajacych uzytkownikow np. ktorzy synchronizuja dosc czesto dane z komputerem a nie chca sie cackac z kabelkiem to jest juz minus tego telefoniku
A otrzymales juz go ?? Jezeli tak to wez zrob jakies zdjecia w dzien i gdy bedzie juz ciemno i w pomieszczeniu o roznych natezeniu swiatla bo jestem ciekaw jak wychodza z niego zdjecia
A i pytanko Ilu pikselowy jest aparcik w tym telefoniku bo nie napisales ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.