no i mam swój telefonik koffany no troskze sie już odkochałem :lol: bo ciezki jak cholera no ale idzie sie przyzwyczaic w czwartek bede miał kabelek wiec wrzuce zdiecia zrobione tym telefonikiem
Matys, no w sumie ogólnie telfonik mi sie podoba najlepsze jest to ze bateria wazy malutko a sam telefon ze 100 g ;] takna oko albo i troche wiecej z bateria wazy zze 130 g
A więc tak Co do zdięc to jestem czesciowo zadowolony
Bo potrzebne jest dobre swaiatło no i niestety kamerka /aparat jest bardzo czuły na rchm czyli nie wolno trzaśc reka bo obrsaz sie rozmywa. Zreszta sami zobaczcie
A więc tak Co do zdięc to jestem czesciowo zadowolony
Bo potrzebne jest dobre swaiatło no i niestety kamerka /aparat jest bardzo czuły na ruchm czyli nie wolno trzaśc reka bo obraz sie rozmywa. Zreszta sami zobaczcie
No ale ogólnie moze byc
02-12-05_0809.jpg zdiecie robione z maksymalnym zblizeniem i w malym rozmiarze ;) To chyba miał byc rfozmiar na MMSa
Plik ściągnięto 383 raz(y) 4,12 KB
02-12-05_1502.jpg Zdiecie robione tak około godz 15, nie rozjasniałem go ;) Ale jest mozliwosc rozjasnienia ;)
Ogolnie tez tak moge powiedziec Ale faktycznie to pierwsze wyszlo gorzej niz to drugie poniewaz jest malo ostre Ale to drugie jak na zdjecie z telefonu to calkiem spoko wedlug mnie
Michał, wrzucilbys jeszcze zdjecia zrobione w jakichs ciemnych miejscach lub na dworzu wieczorem (jedno bez rozjasnienia i jedno z ) bo chcialbym zobaczyc czy jest duzo przebarwien
telefon jak telefon. Dla mnie komórka ma wysyłać i odbierac rozmowy oraz sms'y. Reszta to tylko zbędny dodatek. Zresztą nie jestem biznesmenem wiec mi telfon nie potrzebny specjalnie. Więc takowego nie posiadam.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
dipe, masz racje Ale dodatki typu aparat sa przydatne
Matys napisał/a:
Michał, wrzucilbys jeszcze zdjecia zrobione w jakichs ciemnych miejscach lub na dworzu wieczorem (jedno bez rozjasnienia i jedno z ) bo chcialbym zobaczyc czy jest duzo przebarwien
no wiesz :? apatat w fonie to tylko zaawka - nie mowie te najnowsze wesje moze juz dowownuja jakoscia fotek aparatom ale to i tak nie bedzie nigdy profesjonalna cyfrówka
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.