lubię pisać smsy, to poniekąd nałóg, ale jeśli faktycznie mam coś załatwić, to dzwonię, bo jeszcze bardziej niz pisanie smsów lubię jasne sytłacje, bez niedomówień
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-12, 18:31
Najcześciej to ja odbieram telefony ;P
Nie lubie pisać bo moje "0" "#" "*" są w tragicznym stanie, trzeba łopatą wgniatać a i tak nic nie daje to.
Dzwonię tylko gdy jest pilna sprawa.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
*faris
Wysłany: 2007-04-12, 18:39
koles napisał/a:
więcej dzwonicie do przyjaciół rodziny czy więcej ślecie SMS-ów?
komórki w chwili obecnej nie posiadam < i całe szczęście> więc dzwonię jak mi to potrzebne. a jak coś ważnego no to GG...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
generalnie dzwonie - nienawidze pisania smsów bo mam za grube palce :-> uważam że podobnie jak Gadu Gadu są dziełem szatana ;P
dzwonie, bardzo czesto zresztą ... wszędzie przez komórkę, stacjonarny omijam szerokim łukiem ... w zeszłym miesiącu napukałem rozmów za 400 zł w ramach abonamentu za 100 - wiec to dość opłacalne i wygodne ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.