Anakonda(ona)
Wysłany: 2007-10-05, 16:26 wygląd komórki nie ważny!
Wygląd komórki jest nie wazny! ważne by można było by dzwonic i się komunikowac,nie rozumiem też że ciągle zmieniacie telefony ja mam nadal swój 1 telefon mam teraz 14 lat a dostałam go w wieku 11 lat i nie mam zamiaru go zmieniac bo jest dobry i nei popsuty ja mam telefon Nokie 5110 poco zmieniac telefon? według was poto że ciągle są inne telefony modne,ale po pierwsze to tracenie pieniędzy a pod 2 to wygląd komórki nie ważny jest ona do komunikowania się,
_________________ Olle!!! Ollee!!!! byczku mój pobycze sie i fasolke po bretońsku zjem ! na dworcu pkp!
E tam, ja używam telefonu głównie jako zegarka oraz do słuchania muzyki, na co nie pozwoliłby mi jakiś stary model. A wygląd? Wiadomo, że wstyd wyciągnąć z kieszeni cegłę sprzed lat, kiedy nieco nowsze telefony wcale nie są takie drogie - pomyślałby kto, że ktoś jest skąpcem i żałuje sobie na wszystko.
dzieki, ze mi powiedzialas(xDxDxDxD) bo naprawde bylem nieswiadomy
uratowales mi i tysiacom innych istnien zycie badz z siebie dumny i podazaj chrystusowa sciezka jasnowidzenia (w sensie czystosci)
Dziewczyno...co ja Ci juz napisalam,hm? NIE ZAKLADAJ WIECEJ TEMATOW , bo skoncze w psychiiatryku jak wezma mnie za oblakana przy kolejnym napadzie smiechu. Nic na sile, kolezanko.
[ Dodano: 2007-10-05, 18:17 ]
Achaaaaaaaa, jezus ja kocha?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ania5677
Wysłany: 2007-11-01, 18:48
ja sobie kupuje nowe teelfony gdzies około co 1 rok a stare kłade na półke i se leża szkoda miich sprzedawac a aktualnie to uzywam 3 telefony (motorola v3, SE k550i, SE w300i) - nie moge sie z nimi rozstac
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
zalezy dla kogo... dla mnie np. wyglad komorki jest wazny. tak samo z wieloma rzeczami np. fryzura, ciuchami. Ja mam tak co rok moze dwa nowsze komórki bo potrzebuje zmian:) lubie sie zmieniac (przynajmniej często)
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-09, 22:54
Anakonda(ona) napisał/a:
Wygląd komórki jest nie wazny!
jaka bzdura, przecież wiadomo, że każdy chce mieć telefon, nie tylko do dzownienia ale również po to, by się zachwycać jego wyglądem. Tak samo jak z ubraniami - one mają chronić ciało przed zimnem, a jednak większość dba o to, by były super-ekstra klasa.
Anakonda(ona) napisał/a:
że ciągle zmieniacie telefony ja mam nadal swój 1 telefon mam teraz 14 lat a dostałam go w wieku 11 lat i nie mam zamiaru go zmieniac
no ta, ale wchodzą nowe telefony, z lepszymi funkcjami, dające więcej możliwości
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-11-09, 22:57
zartujesz? Rozumiem ze Ci przykro iz asz taki brzydki telefoni sie z Ciebie sieja i przyszlas tu leczyc kompleksy. Owszem wazne jest komunikowanie jednak im nowszy model tym jest to latwiejsze. No i:
Cytat:
dzieki, ze mi powiedzialas(xDxDxDxD) bo naprawde bylem nieswiadomy
uratowales mi i tysiacom innych istnien zycie badz z siebie dumny i podazaj chrystusowa sciezka jasnowidzenia (w sensie czystosci)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.