już wiem jaki to był telefon: Motorola M3888, mogła służyć do samoobrony, była niezniszczalna, pamiętam, że wtedy z moich znajomych (miałam 12 lat) nie miał telefonu i wszyscy mnie zazdrościli.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Moim pierwszym telefonem była Nokia 3510. Nawet lubiłam ten telefon. Miała tylko jeden mankament- brak polskiego menu(telefon przywiedziony z Włoch). Jednak dzięki temu, że moja mama miała w tym czasie 3510i bez potrzeby wgrywania polskiego nauczyłam się obsługi tego telefonu. Później miałam Nokie 3310 a potem Sony Ericssona t200, jakiegoś Samsunga z klapką(wszystkie te komórki miały angielskie menu) A następnie SE k500i, k7001 i obecnie k750i.
_________________ I believe I can fly I believe i can touch the sky
Ostatnio zmieniony przez tink@ 2007-05-19, 12:05, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-20, 09:38
Siemens C60, zaczęło mi coś w nim się spinać, brzęczęć, potem wyłączał się sam i w rezultacie się już nie włączył, sekcja zwłok i do kosza, potem rodzina chciała mi zrobić prezent na urodziny i kupiła mi znów ten szajstelefon oni sa kochani ^^ tyle że ten drugi wytrzymał miesiąc i tak od tamtej pory nienawidze słowa siemens !
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Siemens C60, zaczęło mi coś w nim się spinać, brzęczęć, potem wyłączał się sam i w rezultacie się już nie włączył, sekcja zwłok i do kosza, nienawidze słowa siemens !
Ja się też z tobą zgadzam
_________________ (>>><<<)
Korzystać z tego co sie ma ....
Mozna stracić nie poskromnie ;(
miałam 15 lat gdy dostałam pierwszy telefon. była to nokia, ale niestety nie pamiętam dokładnie jaka. wiem, że była jedną, wielką cegłą z antenką na dodatek x D
Alcatel OT trzysta coś;P mam go do tej pory czasem si e przydaje jak potrzebuję numer z innej sieci bo bo do mojego tel nie włoże każdej karty;P
_________________ Samotność jest tak straszna jak zły sen
wiec powiem Ci co czuje gdy dzieli nas ten sen
Nie liczę dni tych wszystkich dobrych chwil
gdy blisko nie ma ciebie ten sen nie kończy sie...
mój pierwszy tel. Hmmm... Na 15 urodziny. Siemens c60.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 66 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-09, 21:16
Mój to sony ericsson t 68 i
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.