_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Zdeycdowanie od telefonu uzalezniony nie jestem.
Zdarza mi sie przez pare dni nie brac nawet komórki do ręki.
Mam ją zazwyczaj przy sobie ,ale czesto nie korzystam. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
jestem uzalezniona od komorki i od eskow... czesciej pisze niz dzwonie... czasami nawet 300 eskow dziennie... znaczy dziennie... przez caly czas jak jestem w szkole czyli przez jakies 7 godzin... no ale... mama stwierdzila ze jestem uzalzniona bo z finixem to ja wszedzie ide... a ja sie tak nad tym zaczelam zastanawiac i to prawda...;) kiedys jak nie mialam komy przez jeden dzien bo mi spadla z 1 pietra i nie dzialala to myslalam ze sie powiesze i musaialam zalatwiac se od kogos:D eheh:) ale udalo sie a zxa tydzien mialam nowa:D
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wysłany: 2006-12-10, 13:50
ja mam swoj zwykle przy sobie tzn nie biore go tylko na basen bo kradna w szatniach czasem a tak to zawsze nie nazywam tego nalogiem ale nie nosze zegarka wiec to mi za niego sluzy i lubie byc w kontakcie z swiatem
a przy okazji mam w nim mp3 wiec nie lubie go zostawiac
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Ostatnio zmieniony przez Ruget 2006-12-10, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.