Czy dużo osób ma jeszcze telefon stacjonarny? Ja kiedyś miałem ale to się nie opłaca chociaż miałem najtańszy abonament... Bo praktycznie nigdzie z niego nie dzwoniłem. Teraz zrezygnowałem bo każdy ma komórkę i takowy telefon jest zbędny. Jak jest u Was?
nom,posiadamy telefon stacjonarny...tylko abonament drogi bo 60zl9warunek konieczny do korzystania z netu). prawie go nie uzywamy,bo kazdy z domownikow ma swoja kome. a kase i tak trzeba co miesiac bulic,
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
ja kiedys miałąm tel. stacjonarny ale niestety koszt moich rozmów przeróśł moich rodziców
Moni
Wysłany: 2006-09-23, 08:59
ja mam w domu az 2 telefony stacjonarne...jeden to moj prywatny mumer, no a drugi to taki dla wszystkich...u mnie czesto sie przydaja, bo najczesciej dlugo gadam z kolezankami hehe...rachunki placi tata oczywiscie
[quote="Prymas"]Najtańszy abonament w TPSA to badajże 50 zł, więc trza było w końcu zrezygnować, bo za drogi.
nie parwda ja mam abonament 35 zl:) Ale i tak prawie nikt nie korzysta z tego telefonu ale jest bo matka sie przyzwyczaila:)
_________________ ...:::Życie nie jst bajka!!:::...
....::::Poprostu Live is Brutal::::....
Wysłany: 2006-11-06, 23:33
U mnie niby jest stacjonarny ale i tak nikt nigdzie nie dzwoni .. conajwyzej ktos do nas
Wsumie to on jest tylko dlatego zeby babcia jak dzwoni nie miala za drogo ...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-07, 09:22
Oczywiście, że mamy telefon stacjonarny. Nawet dwa. Wg mnie jest o wiele wygodniejszy niż komórka.. i na pewno zdrowszy. Znajomy rodziny godzinami gadał przez komórkę (taka praca) i po jakimś czasie ogłuchł na prawe ucho. Zaczął więc przytykać komórkę do lewego ucha a głuchota z prawego powoli ustępowała.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ciekawa dyskusja
Ja mam telefon stacjonarny nawet dwa numery i się nie chwalę, a do jednego mam nawet podłączony. Fax jest biały, a aparaty: czarny i szary. Czarny jest bezprzewodowy. Jeśli chcecie wiedzieć więcej dzwońcie na moją infolinię
Wysłany: 2007-01-11, 13:53
Stacjonarny posiadam, z tego co wiem abonament place ok 89zeta.
Korzystam z niego sporadycznie ale mama za mnie nadrabia...
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
*Apple
Wysłany: 2007-04-12, 13:08
Ja w domu dalej mam telefon stacjonarny z powodu taty, bo ciągle do niego dzwonią. Tak to byśmy już dawno zrezygnowali. Właściwie to w moim domu każdy ma komórkę oprócz babki i dziadka. Rzadko w ogóle z niego korzystamy.
A ja nie dzwoniłam już z domowego chyba z 2 lata!
u nas stacjonarny jest był i będzie
dlaczego? bo net... bo do z domowego dzwoni się na domowy, a z komórki na komórkę, bo znajomi z zagranicy dzwonią na domowy, bo moja przyjaciółka nie ma komórki i dzwoni na domowy i jest sekretarka a wogóle mamy połączone cztery telefony i można normalnie rozmawiać między nimi
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
posiadam stacjonarny, do rozmów mamy z babcią, taty z kolegami, do tego bym mogła obudzić rodzinę o 2:00 w nocy, gdy wyłączają komórkę, po to by powiedzieć, że wrócę później i do wielu innych celów.
i przede wszystkim do tego, żeby móc dzwonić gdy wie się, że i tak za dużo przekroczyło się abonament na komie ^^.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.