witach
Wysłany: 2008-06-07, 00:40 telefon do muzyki
więc tak - mam zamiar kupić nowy telefon i słuchawki, cały zestaw ma być do słuchania muzyki na najwyższym poziomie:), słuchawki to najprawdopobniej Grado sr60, a telefon nie wiem..., zastanawiam sie nad w960i albo motorola e6, wszystkie firmy wchodzą w grę bo miałem różne komy i nie mam jakiejś ulubionej marki:). Tak jak napisałem telefon ma dawać extra dźwięk, taki, żebym zapominał o świecie:), do tego mile widzany system operacyjny /mam wprawe w symbianie (ngage:P) ale windows czy linux nie stanowią przeszkody /, aparat nie jest koniecznością , ponadto mile widzany dotykowy wyświetlacz. Telefon ma być także trwały (tak żeby z 2-3 lata wytrzymał przy normalnej eksploatacji). Cały zestaw chce złożyć do 1200 - 1400 złotych, sluchawki zabierają 300 złotych z tej puli.
ps1 - niech piszą tylko Ci, którzy mają, bądź mieli styczność z tymi zabawkami
ps2 - jeśli ktoś twierdzi, że jest jakiś dobry odtwarzacz przenośny który przebije odtwarzacz w telefonie, niech też pisze /odtwarzacz tak do 500 złotych/ ale nie ipod/iphone, sony ericssony przebijają go w jakości dźwięku, czytałem testy:)[/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.