Mam sony ericssona k300i jestem nawet z niego zadowolony, troche dżojstik sie niekiedy zacina ale ogulnie jestem z niego zadowolony na 99 % . A wy? Ocencie swoje zadowolenie z tego telefonu w skali od 0 do 100%.
Wysłany: 2006-10-21, 12:16
Sony Ericsson T630 - mam go od stycznia , ogólnie dobrze sie trzyma , raz na jakis czas przytnie mi sie dzoistik , lub sam w sobie zatnie ale to chyba ze względu na mala pamiec ... ? nie wiem nie znam sie . mhm najwieksza nie wybaczalna wada ericssonow jest to ze maja pare dzwonkow ktorych nie mozena zmienic . Przykład: w autobusie ktos dostaje sms a 10 osob lapie sie za kieszen
sony_ericsson_t630b.jpg
Plik ściągnięto 739 raz(y) 9,68 KB
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Jezeli mialbym kupywać Sony Erisccona k300i to wolalbym troszke dopłacić te 30 zl do Sony Erisccona k310i K310i ma wiecej pamieci, ma gry 3d i tak pozatym owiele lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.