mi ten telefon się tez bardzi podoba
ale dam Ci jedna rade - przed kupnem najpierw sie niem pobaw przez jakaś godzinke - podobnoma tendencje do zawieszania sie :?
po za tym elefon spoko a i zdjęcia znośne - nie zapominajmy ze to w koncu nie aparat cyfrowy
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ja osobiscie widzalem je tylko na telefonie ale kolega co mial tego fona mowil ze fotki sa miodzio
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ale podobno czesto sie soft wiesza :?
ja Ci osobiście polecam sony erricsony (t610, t630 że o nowszych nie wspomne )
zalezy jaki odel bo na pewno nie wszystkie maja ten nieszczesne 2 MB a czy droższe
Siemens c65 stoi za ok 200-220 zł a se t610 250-280 złoty (w komisach a nie na allegro) troszke droższe ale według mnie lepsze
a ja własnie poszukuje se t610
telefon trwały, sprawny i funkcjonalny
a co sądzisz o tym telefonie lekki, elegancki, prosty a przy tym fonkcjonalny
robi fantastyczne fotki (choć widziałem je tylko na telefonie), proste, przejrzyste menu, dużo opcji, b. duzy kolorowy wyświetlacz, pamięć (podobno) 11MB.
a teraz kwestia baterii - jeden kolega mówi że bateria trzyma mu 2-3 dni (potem dodał że ciągle sie niem bawi), drugi qmpel mówił że spokojnie trzyma mu 5 dni
tak wiec bateria w sumie też spoko trzyma
telefon godny polecenia sam się chyba na niego skusze
a co drogi w porównaniu z innymi ające takie parametry i jakość to on taniutki jest
oczywiście w porównaniu z c65 to straszna drożyzna jest ale zwróć uwage na zdolności telefoniu
Może zacznij wreszcie zbierać na porządny monitor.
własnie ogladam monitory na allegro
i tka zastanawiam się nad monitorem 21 cali fakt ze są z 2002-2003 roku no ale całkeim atrakcyjne ceny sa Bo na flatrona mnie nie stać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.