co sadzicie o tym telefonie? dostalam go po zarejestrowaniu sie od p4. jeszcze nigdy nie mialam samsunga i dlatego nie wiem czego moge sie po nim spodziewac? latwy w uzytkowaniu? ma jakies wady?
Całkiem fajny telefonik dostałeś . Testowałem go tylko przez którki czas, więc nie powiem Ci jak się sprawuje na dłuższą metę, natomiast pierwsze wrazenie robi jak najbardziej pozytywne. Jeśli chodzi o łatwość obsługi to jeżeli nie jest to Twój pierwszy telefon to na pewno nie bedziesz mieć problemów. Jakiś większych wad nie zauważyłem, chociaż mi osobiście nie zabardzo podoba się jego wygląd, ale to już kwestia gustu:)
hej wlasnie porownalam go z moim fonem... i uwazam ze to bez roznicy... ale telefon mi sie nie podoba... wyswietlacz za maly... wyfkad taki troche smieszny... no i on jest taki szeroki jakby... no ale kwesta gustu. pozdrawiam
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.