_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Albo nie wiem, albo nie powiem - ja tu tylko sprzątam.
Odsyłam do literatury (zapewne wiele książek o tym pisze).
Nie chcesz powiedzieć Och Ty ... odsyłasz mnie do literatury ja to chciałam usłyszeć (przeczytać ) od Ciebie
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
To jeden z tych niewielu momentów, w którym to milczenie jest złotem. ;]
DObra odpuszczę Ci
Rdzawa napisał/a:
Swistu to tylko mała część naszych zdolności
To połowa zdolności Rdzawej
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-03, 15:39
Prymas napisał/a:
Coś ze mną nie tak.
raczej z "kolegami"
Prymas napisał/a:
"szczytowania"
tak miałam na początku napisać
Prymas napisał/a:
Nie "grzeczny", lecz właśnie nieśmiały.
w nieśmiałości podoba mi się to, że jest "czysta", nie da się jej udawać, ludzie nieśmiali zazwyczaj mają więcej do powiedzenia niż "reszta", rozmowa z nimi, często niemożliwa,to dla mnie zawsze nowe "doświadczenia". próba dojścia do kogoś kto nie ma dla innych "wejścia".
Prymas napisał/a:
jakieś tam "zdrowe", męskie odruchy, zawsze mogą mnie "opętać"
każdy je ma, tylko Ty jako jeden z niewielu mówisz o tym półotwarcie
Prymas napisał/a:
Odsyłam do literatury
w tym przypadku jest ona zbędna, każdy stosowną wiedzę na ten temat chyba posiada
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ostatnio zmieniony przez simarik 2006-04-03, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Ale spójż na to z takiej strony:
Ludzkość od zawsze dążyła do tego, aby w pewnych podstawowych aspektach mieć uzgodnienia większościowe. Tak powstały pewne zasady moralne. Zasady moralne to coś, co przyjmuje ogół, czyli "większość". Przykładem wytworu takiego ogółu może być np. instytucja zwana dziś policją - postępuje ona według zasad, które zostały zaaprobowane przez większy odsetek społeczności (chodzi tu o ochronę obywateli). W tym przypadku mniejszością są złodzieje, zabójcy, itp. Mniejszość ta jest zwalczana przez ogół - innymi słowy nietolerowana, bo to zawsze "większość" ma rację, to ona ustanawia prawa, to ona dyktuje warunki - mniejszość nie ma z nią szans (to byłaby bezcelowa walka z wiatrakami). W podanym wcześniej przykładzie to właśnie ja byłem w mniejszości, co znaczy, że to właśnie ja byłem tym "innym", wyśmianym, ponieważ nieprzystosowanym do życia "społecznego". Trochę zakręciłem, ale mam nadzieję, że zrozumiesz "przekaz"...
simarik napisał/a:
tak miałam na początku napisać
To był przekaz telepatyczny. Jesteśmy umysłowo połączeni.
simarik napisał/a:
zazwyczaj mają więcej do powiedzenia
Albo napisania...
simarik napisał/a:
rozmowa z nimi, często niemożliwa,to dla mnie zawsze nowe "doświadczenia". próba dojścia do kogoś kto nie ma dla innych "wejścia".
Próbuj... drzwi czasem trza samemu sobie zrobić...
simarik napisał/a:
każdy je ma, tylko Ty jako jeden z niewielu mówisz o tym półotwarcie
Ale spójż na to z takiej strony:
Ludzkość od zawsze dążyła do tego, aby w pewnych podstawowych aspektach mieć uzgodnienia większościowe. Tak powstały pewne zasady moralne. Zasady moralne to coś, co przyjmuje ogół, czyli "większość". Przykładem wytworu takiego ogółu może być np. instytucja zwana dziś policją - postępuje ona według zasad, które zostały zaaprobowane przez większy odsetek społeczności (chodzi tu o ochronę obywateli). W tym przypadku mniejszością są(...)
gdybanie...
Cytat:
To połowa zdolności Rdzawej
pisząc to bardziej myślałam o was no ale ja też jestem w tym dobra
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.