Nokie są fajne, ale cholernie drogie, więc nie polecam, no chyba że nie masz co robić z kasą Ja przesiadłem się z nokii na sony ericssona i jestem zadowolony a jaki model to już zależy od zasobności twojego portfela
Wysłany: 2007-01-10, 15:39
Philips mialam i nie polecam bo badziew jakich malo. Noki nie lubie ze wzgledu na te wszystkie foldery itp. Od roku mam sony ericssona, nie wybrzydzam ale psuje mi sie dzojstik
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Macie telefon komórkowy macie to moglibyście doradzić mi telefon komórkowy narazie mam nokie 3100 proszę o pomoc.
ja tez mam nokie 3100 i uwazam, ze zarowno wysylanie smsow jak i przeprowadzanie rozmow przebiega szybko i sprawnie. i tyle mi starczy. no i ew. jest wąż, kiedy w szkole ktoś przynudza.
moze chociaz napisz czego wymagasz od takiego telefonu, bo jesli np. masz przenosna empetrójkę, to bez sensu, zebysmy radzili ci telefon z czyms takim, itp itd.
[ Dodano: 2007-01-10, 15:53 ]
moj ojciec ma sagema my401x i, mimo mniej znanej nazwy i mniejszej renomy niz np. nokia czy siemens, telefon sprawuje sie swietnie i ma naprawde niezly aparat, wiec polecam.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
po pierwsze to zależy ile chcesz przeznaczyć na ten telefon ale radze kupić NOKIE to naj lepszy producent telefonów ja na nokiach jadę już 8 lat i żadna mi się nie popsuła... Kup nokie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.