pytanie moje brzmi nastepujaco - czy do angielskiego telefonu zakupionego w salonie Orange (tu sie tak kupuje, nie zdejmuje simlocka) tzn. po prostu z simlockiem Orange, polska karta (tyz Orange) bedzie pasowala? pytalem sasiada, ale on zna sie dobrze tylko na, jak to zacnie ujal, 'bumbaniu swojej zony', dlatego moze ktos z forumowiczów bedzie wiedzial lepiej.
a jak nie, to po prostu znajde jakos salon, jednakowoz wolalbym...
czekam. z gory dzieki.
a, no i pytanie dodatkowe - co sadzicie o telefonie Nokia 5200?
umc umc.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
a, no i pytanie dodatkowe - co sadzicie o telefonie Nokia 5200?
[na te wyżej nie znam odpowiedzi]
co do tego telefonu, to moim zdaniem jest paskudnie gigantyczna, niby muzyczna, ale tak na prawdę muzycznych bajerów jest tam ponoć mało (kolega ma).
Wizualnie mi się nie podoba, niewygodna i nieporęczna w użytkowaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.