Co lepiej wybrać telefon na kartę czy abonament ? co jest korzystniejsze? Jakiego operatora polecacie?
od dzisiaj w plusie pojawily sie umowy minutowe, fajna oferta, bo zupelnie inaczej podchdozi do tematu dzwonienia. zastanawiam sie czy sie przyjmie, ceny esow przyzwoite, polaczen tez. szukam minusow na media2 w ofercie, jak znajde to dopisze.
Ciekawe rozwiązanie, bardziej elastyczne dla osób, które intensywniej korzystają z telefonów bo długość umowy zależy od intensywności korzystania.Plus jak zawsze pierwszy z takimi ofertami.
Ciekawe rozwiązanie, bardziej elastyczne dla osób, które intensywniej korzystają z telefonów bo długość umowy zależy od intensywności korzystania.Plus jak zawsze pierwszy z takimi ofertami.
To wygląda jak tekst z ulotki Plusa
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Co lepiej wybrać telefon na kartę czy abonament ? co jest korzystniejsze? Jakiego operatora polecacie?
od dzisiaj w plusie pojawily sie umowy minutowe, fajna oferta, bo zupelnie inaczej podchdozi do tematu dzwonienia. zastanawiam sie czy sie przyjmie, ceny esow przyzwoite, polaczen tez. szukam minusow na media2 w ofercie, jak znajde to dopisze.
kornelia, niestety nic nie jest tqak kolorowe jakby sie wydawalo...owszem jest tak, ze im szybciej skoncza sie sie np te minuty tym szybciej dostaniesz wraz z nowa umowa nowy telefon, ale zeby skonczyc w kilka miesiecy te minuty trzeba sporo dzwonic, zatem sama oferta nie jest tak samo oplacalna dla wszystkich. im wiecej gadasz tym bardziej sie opyla, w przeciwnym razie jest to dokladnie to samo co oferta czasowa.
wedlug mojego rachunku jest tak, ze jesli rozmawia sie ok 3-4 minut dziennie to umowa 1400 minut sie skonczy po roku. to i tak niezle, bo ja mam np podpisana umowe na 2 lata.
natomiast jesli gadamy nei wiem po 15, 20 minut dziennie, no to umowa sie konczy po 3-4 miechach. i wtedy jest to mega oplacalne
Oczywiscie zgadzam sie z Toba.Mnie najbardziej podoba się w tej ofercie to ze nie ma żadnych ograniczeń kierunkowych – wszystkie
połączenia krajowe wliczają się w minuty z kontraktu.A to jak znalazł na wakacjach .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.