najpierw miałam plusa, ale jak moja taryfa zrobiła się stara i droga zmieniłam wtedy na popa, i tak mam do teraz; zastanawiam się nad zmianą w najbliższym czasie na mixa w plusie, ale to dopiero za jakis czas jeśli wogóle
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
ja mam plusa mix http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie/ nowa promocja koloropeutyka z kolorofonami. moja dziewczyna ma też tam telefon, jest zadowolona i za 10 zł mamy nielimitowane rozmowy ze soba, za 5 zł 500 smsów do plusa i kilka innych promocji o ktorych informacje znajdziesz na stronce:)
kolorofon nokia 5140i, bardzo fajny, ma wszystko co jest potrzebne jest super;)
Ostatnio zmieniony przez nopu 2007-03-14, 11:57, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem jeszcze w IDEI wlasnie przedluzam umowe - abonament 25 zetow + pol abonamentu iesiecznie gratis czyli praktycznie jakies 12,50 do wydzownienia za free
wlascie to ja smsow niewyslam prawie w ogule albo i zadziej a dzownie wylacznie w sprawach slubowych wiec zazwyczaj w miesiacu mi zostaje kaska
(tzn ta opcja akurat najbardziej opaca sie przy duzych abonamentach np majac abonament 50 masz 25 dodatkowo za free )
wyjatkim bylo kilka rozmow na wakacjach kiedy zadzownilem z NY laczac sie pzrez siec z usa ktora nastepnie laczy sie z siecia polska do irlandi czyli do tego wszystkiego jeszcze siec irlandzka - ZA MIESIAC RACHUNEK 650 zl!!!!!!
brrr to troche zapłaciłeś:) ja nie korzystałem z takich usług. fajnie że płacisz tylko połowę:) kiedyś też jak byłem w orange to wziąłem tel na dziadka kombatanta i 25 zl placiłem:) ale przeszedłem do mix plusa - to co oferuje plus dla mnie jest super:) kolorofony są super, moja dziewczyna jest w plusie-kolejny super hehe. często dzwonimy do siebie a za 10 zł na miecha mogę mieć nielimitowane rozmowy do niej wiec jak dla mnie bardzo dobra taryfa
to trafiłeś dobrze z tym plusem, że twoja dziewczyna też ma. moi znajomi są w różnych sieciach i strasznie mnie to denerwuje że z niektórymi nie mogę normalnie gadać. ale teraz olewam erę której byłam wierna 5 lat i przenoszę sie do playa, bo mają naprawdę spoko ofertę, a co najważniejsze normalne telefony a nie takie złomy jakie mi proponowali w erze.
hehe to pomyśl kto z Twoich znajomych ma Play:) moze warto pomyslec o sieci, która jest bardziej popularna wśród Twoich znajomków:) plus czy coś:) jak masz siłe przekonywania to weź zadziałaj, namówi ich i tyle:) pzdr
ja mam plusa mix http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie/ nowa promocja koloropeutyka z kolorofonami. moja dziewczyna ma też tam telefon, jest zadowolona i za 10 zł mamy nielimitowane rozmowy ze soba, za 5 zł 500 smsów do plusa i kilka innych promocji o których informacje znajdziesz na stronce:)
też mam telefon w koloropeutyce Plusa:) jest super. ja osobiście mam kolorofon nokie 6103 za złotówkę:) prosty telefon z klapką i aparatem:) bardziej jednak mi chodziło o możliwość zmniejszenia opłat przez pakiety smsów i ten darmowy numer:) jeżeli ktoś ma znajomego/bliską osobę w tej sieci to nie powinien się zastanawiać tylko brać:) bo ładnie obniża to płatność:)
aja uważa,że lepiej wziac telefon na karte.Mozna kontrolowac swoje wydatki. Osobiscie jestem zwolenniczka simplusa(porównajcie oferty, jakos oni maja zawsze najlpesze promocje).
ja jestem w Playu w abonamencie i tez mogę tu kontrolować wydatki. Głównie dlatego go wzięłam. szybka komenda i wiem na czym stoję
_________________ try it, use it, feel it!
.Marta
Wysłany: 2008-03-19, 21:30
ja mam mixa [50zł] w orange i jestem bardzo zadowolona, w każdej chwili mogę sobie doładowac konto dowolną kwotą a kiedy ona się skończy to po prostu blokuje połączenia i wysyłanie wiadomości textowych co zapobiega niemiłej niespodziance przy opłacaniu rachunku za abonament. polecam więc mixa. ; )
Ja w Playu kontroluję swoje wydatki dzięki ich stronce internetowej
Wszystko czarno na białym mam napisane, więc nie boję się o przekroczenie abonamentu.
_________________ A gdyby tak choć raz zapomnieć, że płynie czas..?
xbartxxx
Co lepiej wybrać telefon na kartę czy abonament ? co jest korzystniejsze? Jakiego operatora polecacie?
od dzisiaj w plusie pojawily sie umowy minutowe, fajna oferta, bo zupelnie inaczej podchdozi do tematu dzwonienia. zastanawiam sie czy sie przyjmie, ceny esow przyzwoite, polaczen tez. szukam minusow na media2 w ofercie, jak znajde to dopisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.