otóż mam taki problem od pewnego czasu wydzwaniają do mnie jacyś ludzie robiąc sobie żarty, nie znam ich nr czy jest jakaś możliwość żeby po nr tel.dojść kto to jest? To naprawdę robi się wkurzające bo ja odbieram a tam cisza, albo jakieś głupie śmiechy:/
jezeli ktos robiacy jaja posiada abonamet mozna dojsc..
jezeli masz telefon na tzw "karte" to zmien numer i nie rozdawaj go jak glupia
bo to pewnie twoja wina
raczej rzadko udaje się komuś po nr. telefonu dojść do danych osobowych posiadacza, głównie dlatego, że operatorzy nie chętnie dzielą się takimi informacjami ze "zwykłymi śmiertelnikami" ochrona danych osobowych i te sprawy
marta11
Wysłany: 2008-08-25, 16:40 Re: Nr tel.komórkowego
martuucha napisał/a:
otóż mam taki problem od pewnego czasu wydzwaniają do mnie jacyś ludzie robiąc sobie żarty, nie znam ich nr czy jest jakaś możliwość żeby po nr tel.dojść kto to jest? To naprawdę robi się wkurzające bo ja odbieram a tam cisza, albo jakieś głupie śmiechy:/
a jakiego masz opa? tak jest czesto przy abonamentach. dlatego kupilem sobie mobilkinga i przynajmniej mam spokoj z taka masa reklam, jak przy orange i dziwnymi telefonami od dziwnych osob.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.