witam wszystkich, ostatnio natrafiłem w sieci na stronkę www.nowyoperatorkomorkowy.pl i zastanawiam się ciągle co to może być:) czy jakaś odnoga Play czy moze kolejny gracz na naszym rynku. mam nadzieje że ceny jego uslug będą niskie:D
mozna na to patrzeć w dwojaki sposób. albo, że zrobili nas w bambuko, albo że wykonali kawał dobrej roboty i był to świetny chwyt marketingowy. jak obserwowałam, ilu ludzi się zainteresowało tym, co to może być, to skłaniam się ku tej drugiej opcji
a pomijając juz tą wkrętkę, to reklamowka ich nowego mixa mnie rozbroiła i rozłożyła całkowicie na obie lopaty. czad
thorido, to jak najbardziej byl bardzo dobry chwyt marketingowy, z uwagi na to że nawet prasa jak i potale internetowe takei jka gazeta.pl się tym zainteresowały,
oj pięknie nas Plus w bambuko zrobił, zeby lepszych określeń nie użyc hehe akcja pięknie pomyslana, gratulacje dla ich agencji reklamowej i mumio za kolejną dobra reklamę:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.