bardzo PROSZĘ O RADĘ... Posiadam Nokię 6300 która wpadła mi do wody telefon został wysuszony i działał oprócz mikrofonu ale to nie o to chodzi. Ostatnio zaczął się zawieszać i nie włączał się.... Teraz już się włącza ale klawiatura nie działa. I tu jest moja prośba czy to może być płyta główna czy też tylko klawiatura?.... I jaki mógł by być koszt naprawy?
a do jakiej wody? klozetu, jeziora, zlewu z plynem do naczyn? to wazne
w jaki sposob go suszylas? rozkrecalas i czyscilas?
najpewniej mobo padlo, ale to nie jest 100% bo moze i wszystko dzialac tylko wymaga wyczyszczenia.
w servisie i tak uznaja ze mobo i zaplacisz tyle co za nowa
do wody z płynem... n wlasnie kolega mi go rozkrecil i najpierw troche suszarka a pozniej przez tydzien suszyl sie na parapecie sam. ... Czyli nie ma sensu go naprawiac jak by to padlo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.