yyy... parametry mi nic za bardzo nie mówią (jako,zę się telefonią komórkową nie interesuje w ogóle). Stwierdzam tylko tyle,że z wyglądu zewnętrznego mi sie nie podoba.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Pierwszy raz o nim slysze ale jak przeczytalem teraz jego parametry to moge stwierdzic ze calkiem spoko telefonik (wg. mnie jeszcze brakuje tylko glosniczkow takich jakie ma Motorolka E398, Bluetooth no i portu podczerwieni co staje sie juz standardem w telefonach ale dla niewymagajacych uzytkownikow powinno juz tyle wystarczyc )
Szkoda ze osoba ktora go wystawila na aukcje nie napisala co znajduje sie w pudelku gdy sie kupuje nowke sztuke (kabelek, oprogramowanie itp. rzeczy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.