Wysłany: 2006-11-04, 23:38 Motorola V3
posiadam takowa... czarniutka. uwielbiam ja jednak moja nofret, bo tak ja nazwalam, szwankuje... mam ja juz ee... 7 misiecy i cholera jedna smsow mi nei dostacza... poprostu... potrafi doreczyc smsy po 3 dniach poradzcie...
A może zadzwoń do BOK-a oni napewno tam coś poradzą. Ja też tak kiedyś miałem tyle tylko, że nie chciał mi wysyłać SMS-ów, zadzwoniłem do BOK-a i naprawili ten problem.
*faris
Wysłany: 2006-12-02, 16:45
A właśnie, jak już temat kom. Nie wiem dlaczego nagle nie mogę zadzwonić z tel. Smsy spokojnie wysyłam, odbieram, mogę odebrać połączenie, ale nie mogę zadzwonić bo pojawia się taki komunikat : dodatkowa usługa zablokowana" jak telefon moze mieć dodatkowa funkcję dzwonienia?????
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
posiadam takowa... czarniutka. uwielbiam ja jednak moja nofret, bo tak ja nazwalam, szwankuje... mam ja juz ee... 7 misiecy i cholera jedna smsow mi nei dostacza... poprostu... potrafi doreczyc smsy po 3 dniach poradzcie...
idz do salonu...a jak amsz eszcze fona na gwarancji to ci to powinni zrobic na miejscu badz w przeciagu 2-3 dni... ja tez mam motke v3 i jakos nic mi sie nie dzieje... ale naprawde... idz do komisu lub salonu... w zaleznosci gdzie kupilas ... albo zadzwon do biura obslugi klienta i tam ci to powinni zrobic natychmiast;)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
poprostu zły fon wybrałeś nokie są nie zawodne i taki telefon powinieneś qpić... jak masz v3 to uważaj na przednią szybkę jest bardzo delikatna i przy byle czym może pęc...
Wysłany: 2007-03-11, 22:36
A tu się nie zgodze. Mam bardzo trwały telefon jeżeli o to chodzi. Zturlał mi si ena beton, na kafelki z podskokiem, nie mówiącm że do kałuży wpadł. A co do iedochodzących SMSów, to kwestia ładowania. Jak wyłączam podczas ładowania to jest wszystko super fajnie.
Cytat:
poprostu zły fon wybrałeś nokie są nie zawodne
Taa, zwłaszcza te nowe. Zależy najaki aparat si etrafi, Jedne motorole psują sie od samego dotknięcia a innyc nawet czołg nei zepsuje.
Ja mam v3x i nie psuje mi sie. No może dlatego, że to nowszy model. Ale np. moja kumpela posiada v3 i też jej sie nie psuje. Sms-y dochodzą, dzwonic może.
Widocznie to kwestia trafienia na telefon.
Wysłany: 2007-03-12, 08:51
Lady Honey napisał/a:
że to nowszy model
Bez znaczenia, nawet powiedziała bym, że znajomi bardziej narzekają na te nowsze modele. Zresztą niczym właściwie się nie różnią od ty straych... może kolorem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.