Najlepsza oczywiście Nokia - jeżeli chodzi o rozmowę i jej jakość, reszta to złom ;] Zakłócenia, szmery, bajery.
popieram śmarq w 100%. ja mam nokie 3100, prostota obslugi i niezawodnosc, to wszystko, czego wymagam i wszystko, co dostalem. ;-] przydalby sie czasem aparat, ale zegarek i mp4 nosze osobno, wiec reszta to mi lotto.
[ Dodano: 2006-12-10, 14:05 ]
Ruget napisał/a:
Sony Ericsson maja najlepsze aparaty
i Rugeta tez tu popieram ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-10, 14:06
Też uważam, że Nokie są najlepsze. Najbardziej trwałe telefony jakie znam ^^. moja kochana nokia 3310 już miała tyle bliskich spotkań z posadzką/betonem/wykładziną w pokoju że aż trudno zliczyć, a jedyne, co się jej stało, to jakaś płytka w śroku się oderwała.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nokia ma najlepszy marketing, a co za tym idzie najwyższe ceny. Jakość bardzo dobra, ale konkurencja oferuje wcale nie gorsze produkty za dużo niższe pieniądze.
ja tez nokię będę lansował:) mam kolorofon za złotówkę z Plusa i jestem bardzo zadowolony. wczesniej miałem nokie 3310, 3410, 5300 i teraz 6103:) cała kolekcja:)
Wysłany: 2007-04-23, 18:08
Nokia.
Tylko i wyłącznie Nokia.
_________________ Po co tak się martwić o to, co będzie
jutro, pojutrze?
Po co się kłócić, zanudzać innych,
robić tyle zamieszania,
i spać kiedy świeci słońce?
Znajdź czas na to, by być szczęśliwym.
Żyj dzisiaj!
Śmiej się dzisiaj!
Bądź szczęśliwy dzisiaj!
Uwolnij swoje serce.
Twoja radość i szczęście
nie mogą zależeć
od tysiąca błahostek.
Zgadzam sie z tym, ze Nokie to dobre telefony. Miałam dwa stare modele(3310 i 3510) i nie miałam im nic do zarzucenie. Jednak teraz mam 3 z rzędu SE i nie zamienię go na żadną Nokie
_________________ I believe I can fly I believe i can touch the sky
Ostatnio zmieniony przez tink@ 2007-05-19, 11:16, w całości zmieniany 3 razy
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-20, 09:34
Nokia najbardziej niewrażliwa ale samsung ma moim zdaniem najlepsze bajery, grafike i mimo że wybujały to stonowany :p taki nowoczesny klasyk ^^
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Flops
Wysłany: 2007-08-26, 22:41
Nokia - świetne wyważenie funkcji telefonu ( nie wyobrażam sobie telefonu z dużym aparatem foto bez karty pamięci - patrz SE )
Stare modele były praktycznie niezniszczalne! 3310 to był CZOŁG!
Prostota obługi ( wykluczając Symbianoidalne fony )
Kompatybilność z aplikacjami, dźwiękami.
Nokia, już drugą mam w swoim życiu, pierwsza poległa po ponad 4 latach użytkowania, kiedy wleciała do kałuży - tego było już dla niej za wiele xD. Aktualna miała stanowczo za wiele spotkań z podłożem, ale dalej gra xD.
Jak napisała simarik, Samsungi mają bardzo ładną grafikę, a ich modele z klapkami, są jak dla mnie najciekawsze, no i jest największy wybór, chociaż czasem Samsungom odbija po roku, czy dwóch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.