Jakich uslug telefonicznych najczesciej uzywacie?
standardowych, jak dzwonienie i smsowanie, czy moze jakichs nowoczesnych, o ktorych teraz jest glosno, typu: videorozmowa, internet, czy mobilna tv.
Jestem ciekaw, wpisujmy
Kiedyś dużo smsowałem. Teraz tylko rozmawiam. Niestety jeśli chodzi o telefony komórkowe, to z najnowszych technologii nie korzystam i pewnie wielu możliwości nie jestem nawet świadom.
a ja calkiem sporo uzywam uslug multimedialnych, raczej sie nie ograniczam jedynie do dzwonienia i smsowania. ale tez rowniez jakies video na telefonie obejrze, cos sciagne z netu, albo tvn24 sobie puszcze...
no wlasnie, bo coraz wiecej artykulow sie pojawia na sieci, o telewizji w komorce, a ja kompletnie nie wiem o co chodzi. Ze co, ze mozna sobie normalnie odpalac telewizje na swoim telefonie? hmm, a to ma sens? przeciez to male wyswietlacze sa, ale byc moze sie myle, w sumie sama mam komorke o calkiem sporym wyswietlaczu. I co to jest za opcja tak ogolnie, ile kosztuje, na jakich zasadach, moglibyscie cos powiedziec?
wbrew pozorom, telewizja mobilna to nie jest usluga, ktora dziala tylko na super nowoczesnych telefonach i kosztuje mase pieniedzy. Powoli robi sie to przystepne dla wszystkich. w orangu kosztuje 19zl miesiecznie, to tyle co wyjscie do kina. A co do tego, ze maly wyswietlacz i zamula?? no coz, przeciez tv w fonie to nie jest konkurent dla telewizji stacjonarnej. Nikt nie bedzie w domu gapil sie w ekran swojej komorki przeciez. Ale gdzies na jakims wyjezdzie, badz w podrozy czemu nie? to takie moje zdanie, nie wiem jak wy sie na to zapatrujecie, czy tylko negatywnie...
*Apple
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.