(do maja/czerwca) Nokia 3310.
wbrew pozorom nie nazekam, gdybym chciała miec inny telefon, to bym go poprostu miała. ale nie jest mi to do niczego potrzebne.
telefon musi miec SMSy i dzwonic, gdy pooszczam sygnał ojcu z niczego wiecej nie kozystam.
mam identyczny telefonik nie jest zly ale juz mi sie znudzil
Ale ja mam do niego jeszcze oprogramowanie i kabelek wiec zawsze cos nowego moge sobie wgrac (tapetke, dzwoneczek, motywek itp.) i przez pewien czas telefonik znow mi sie podoba
Oprogramowanie ktorego uzywam do tego telefoniku jest darmowe (i bardzo dobre) ale za kabalek musialem niestety zaplacic 50zl Zreszta do kabelka zazwyczaj dodaja oprogramowanie ale lipne. Najlepiej do Sony Ericssonow uzywac: floAt's Mobile Agent bo raz jest tak jak mowilem darmowy a dwa jest stworzony tylko do Sony Ericssonow (wszystkich modeli oczywiscie)
U mnie na regale na gorze lezy stary Alcatel One Touch Club (wersja z klapka ) i jakis stary z pierwszych Ericssonow PH 3xxx (jakis tam) z obudowa od Sharpa ktoremu bateria po naladowaniu na fulla trzyma jakies 2 godziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.