Nie jest tak zle Jak ja wymienialem swoj telefonik jakies 1.5 roku temu jakims cudem chodzil mi ten model po glowie jeszcze mimo ze byly dostepne o wiele lepsze
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-12-01, 21:02
Zydu napisał/a:
ale uwazam ze telefon powinien sluzyc do wysylania smsow i do dzwonienia i tymi wartosciami sie kieruje
Zgadzam się, ale po co mam kupować telefon i odtwarzacz mp3 i to wszystko nośić skoro moge mieć to wszystko w jedynm urządzeniu ? O wiele wygodniejsze...
hmmmmmmm mozliwe ale ja wole miec mase mp3 w mp3 playerze niz zaledwie kilka w kom... a do tego niszczy sie bateria i zaczyna szybko padac... moze moji koledzy maja takie szczescie ale nie wiem tu bym podyskutowal nad tym
ale ja wole miec mase mp3 w mp3 playerze niz zaledwie kilka w kom...
Zydu, w mojej noki 5510 miesciłem 2 godziny mp3 . A teraz na tej motce C975 gdy dokupie karte 256 lub 512 MB to bede mój zmiesic około 8 godzin mp3 i moim zdaniem to spokojnie wystarczy
Jak dla mnie wystarczylaby mi tylko 256 MB Poniewaz az tak duzo ulubionych piosenek to nie mam zeby mi byla potrzebna karta 512 MB No chyba ze ktos bedzie te dodatkowe miejsce wykorzystywal np. do przenoszenia jakichs danych i plikow
Mialem go jako telefon zastepczy podczas gdy moj byl w serwisie Calkiem spoko telefonik tylko ze mial malo kolorow i brak dzwonkow polifonicznych Ale da sie bez tego przezyc
Jak tylko ta Nokia wyszla na rynek strasznie sie na nia napalilem bo mi sie strasznie podobala i bardzo chcialem ja miec Matce suszylem glowe conajmniej przez dwa miesiace ale i tak bezrezultatow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.