Ja też ostatnio dostałem gratisem Nokię 5510 i mi się cholernie podoba, zwłaszcza ze względu na klawiaturę qwerty, więc już sobie wymyśliłem, że jak będę miał troche więcej czasu i kasy to kupię sobie Nokię 6800 albo 6810 + jakąś tanią cyfrówkę, a moją 6300 sprzedam w cholerę. No.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-27, 12:18
Mordred napisał/a:
Nokię 5510
ona jest cudowna <3 koleżanka kiedyś ją miała i nawet bym chętnie ją od niej kupiła tylko trochę za bardzo ją zdewastowała xD
(możesz mi ją dać jak jej nie będziesz chciał xD)
Mordred napisał/a:
6810
a tą miała inna koleżanka, takie tam.. żadnych rewelacji, gdybym miała wybierać to bym kupiła tą starą
Mordred napisał/a:
moją 6300 sprzedam w cholerę
no i bardzo dobrze, jest brzydka i w ogóle.
a ja nadal pomykam z moim Samsungiem E250 i jestem zadowolona.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-27, 12:29
Mordred napisał/a:
Jest estetyczna i funkcjonalna.
ekranik ma taki wielki, jakby miała wodogłowie ;< płaska i bez wyrazu!
Mordred napisał/a:
Mimo, że to kupa. ;->
no czyli w sam raz dla mnie ^^ swój do swego ciągnie
Mordred napisał/a:
Ale ma qwerty.
sporo modeli je ma
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ja miałem nokie5510 noms prawda klawiatura wypas ale troszke cegłowata . Ale mp3 i wogóle radyjko ale opchnełem za 40 zł ;p i w 7 miechach 3 razy klawie zmieniałem tyle esow sie slalo
_________________ "Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.