SE k300i z którego jestem bardzo zadowolona;) ale wkrótce trzeba będzie zmienić bo już troszku liczy i czasami odmawia posłuszeństwa;P ale na jaki nie wiem pewbnie znowu jakiś sony Eriksson;)
_________________ Samotność jest tak straszna jak zły sen
wiec powiem Ci co czuje gdy dzieli nas ten sen
Nie liczę dni tych wszystkich dobrych chwil
gdy blisko nie ma ciebie ten sen nie kończy sie...
Wysłany: 2007-10-14, 18:16 Re: Nie jestem pewien?
misiek231 napisał/a:
Właśnie mam sobie kupić Sonego Ericsona K750i. Jest tylko jeden problem, bo troche kosztuje a słyszałem że psuje się w nim dżojstik. Może ktoś z czytających ma ten telefon lub słyszał od znajomych któży go posiadają czy jest sprawny i czy dżoj się nie psuje? Co mam zrobić? Czy opłacy mi się go kłupić? Z góry dzięki . Odpiszcie.
Niestety joysticki maja to do siebie ze nie wazne w jakim modelu sie przewaznie szybko psuja.
Ja mam obecnie z odzysku plastikowa nokie 5300 ... ^^
Od dwóch lat ten sam - Sony Ericsson k750i.
I nie planuję się z nim rozstawać.
_________________ "Były sobie dwie siostry -Noc i Śmierć
Śmierć Większa, a Noc mniejsza
Noc była piękna jak sen, a Śmierć...
Śmierć była jeszcze piękniejsza"
Wysłany: 2007-10-20, 22:21
Sony Ericsson k750i i podobnie, chce z nim spedzic jeszcze nie jedna chwile...
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
ania5677
Wysłany: 2007-11-01, 18:41
Ja równiez mam 3:
sony ericsson w300i
sony ericsson k550i
motorola v3
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-12-29, 18:50
obecnie sony ericsson K800i
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.