nie ma sprawy. jest jeszcze strona nadchodzi4.com, ale tak jak narazie mozesz sie tylko zarejestrowac. pewnie niedlugo stronka zacznie dzialac i bedziemy szalec z telefonami
-twój nowoczesny telefon (Samsung lub Motorola) w cenie 1 PLN brutto!
-nie rozstawaj się ze swoim aparatem - wystarczy złotówka, aby cieszyć się jego możliwościami przez kolejne 24 miesiące.
-jeden z abonamentów dostępnych w ofercie Play z dodatkową ofertą specjalną- co miesiąc 1000 minut na rozmowy w sieci Play! Ciesz się kontaktem ze swoimi przyjaciółmi z Nadchodzi4 bez ograniczeń. Zaproś też innych swoich znajomych do PLAY.
-abonament przeznaczasz na co chcesz (minuty, smsy, mmsy, Internet, muzyka, video).
PLAY Karta, czyli:
-twój multimedialny telefon - na własność! W atrakcyjnej cenie! Samsung SGH - Z370 - 450 pln brutto, Motorola V3xx - 700 pln brutto.
-150 darmowych minut przez pierwsze 3 miesiące - 50 minut na każdy miesiąc
Wysłany: 2007-03-19, 09:55
Jak narazie to ich jedyny chwyt marketingowy to para golasow z czyms ioletowo-bialym... Jezeli probuja zlaac kilienta na takiego suchara to tym bardziej sa dla mnie poraszka.
sama kampania jest strasznie szeroka (wlepki, uchwyty, gadżety, filmiki itp.), a poza tym oferta jest naprawdę spoko (np. we wprost o tym pisali). zresztą nie każdy musi mieć takie samo zdanie. ja myślę, że namieszają na rynku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.